SKOKNUO DO ITALIJE U ŠOPING: Branko Ružić puni kese u VENECIJI
Branko Ružić za vreme praznika posetio je Veneciju, Foto: kurir

neka uživa

SKOKNUO DO ITALIJE U ŠOPING: Branko Ružić puni kese u VENECIJI

Sudeći po kesama kojima je bio okružen, funkcioner SPS nije štedeo

Objavljeno:

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik SPS Branko Ružić jedan je od ministara koji je spojio praznike, što je iskoristio i da skokne do Italije, gde je pustošio radnje.

Ružića je, naime, paparaco Kurira ulovio tokom šopinga u jednom autlet centru blizu Venecije, u trenutku dok se odmarao od kupovine, čekajući, kako nam je kasnije rekao, suprugu i ćerku.

U trenerci i patikama, Ružić je nakon napornog šopinga seo na klupu, zapalio cigaretu i uz šoljicu kafe ubio vreme čitajući poruke na telefonu.

Sudeći po kesama kojima je bio okružen, funkcioner SPS nije štedeo. Ipak, nije hteo da nam otkrije šta je pazario.

- Drago mi je što su vaši dopisnici prisutni i u EU. Uživao sam sa ćerkom i suprugom. Nisam preterano bio posvećen pazarenju, radio sam verovatno što i hiljade očeva i supruga koji se nađu u bilo kom autletu. Jedino mi je žao vašeg dopisnika, koji verovatno nije imao vremena za kaficu i cigaretu - sarkastično je kazao je Ružić, koji nije želeo da otkrije koliko dana je praznovao.

- Nisam uopšte bio u Veneciji. Bio sam u prolazu - kratko je prokomentarisao socijalista, koji je rekao i da nije bio ni na skijanju.

Bonus video:

OBRAĆANJE VUČIĆA JAVNOSTI POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Šef naprednjaka o izborima!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.