NIJE MU BILO LAKO, PREZNOJAVAO SE SVE VREME: Dačić nazdravljao Cecinoj najvećoj protivnici! (VIDEO)
Pevačica Jelena Karleuša i ministar Ivica Dačić snimili zajedno novogodišnje čestitke, Foto: Printscreen/youtube

novogodišnja čestitka

NIJE MU BILO LAKO, PREZNOJAVAO SE SVE VREME: Dačić nazdravljao Cecinoj najvećoj protivnici! (VIDEO)

Kako li će Ceca reagovati?

Objavljeno: 15:32h

Ministar spoljnih Ivica Dačić i pevačica Jelena Karleuša snimili su zajedno jednu novogodišnju čestitku, i tako se našli u istom prostoru, na koktelu pre praznika. A, s obzirom da su ministar Dačić i pevačica Ceca Ražnatović veliki prijatelji, a Karleuša i Ceca ozbiljne rivalke, kako li se ovo desilo, i da li će Ceca svom prijatelju ovaj javni nastup zameriti, za sada je enigma.

Naime, pevačica Jelena Karleuša podelila je na svom Tviter nalogu video sa ministrom Dačićem, u kojem se vidi kako njih dvoje stoje jedno pored drugog, u rukama držeći po čašu šampanjca.

Karleuša je u dugoj zlatnoj haljini sa velikim dekolteom, i vidi se kako se smeška i pozira pored ministra Dačića, koji je takođe dobro raspoložen i nazdravlja držeći u ruci čašu šampanjca.

Sudeći po čestim zajedničkim nastupima Svetlane Cece Ražnatović i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, i priči koju iznose u javnost, njih dvoje su ozbiljno dobri prijatelji. Sa druge strane, Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović već dugo ne razgovaraju, a Karleuša ne propušta priliku da Ražnatovićevu prozove gde god može, a najviše na društvenim mrežama, gde često iznosi svoje stavove.

Karleuša i Dačić nazdravljaju
Karleuša i Dačić nazdravljaju foto: printscreen/twitter

Karleuša je poznata i kao ozbiljan kritičar vlasti, protiv kojih uglavnom govori takođe na društvenim mrežama, ali, sudeći po ovoj novogodišnjoj čestitki, izgleda da je zakopala ratne sekire sa predstavnicima vlasti,

Da podsetimo, ministar Dačić je proteklih dana šokirao javnost svojom izjavom u emisiji kod Ognjena Amidžića kada je pred milionskim auditorijumom rekao da je izgubio nevinost sa 14, 15 godina dok je bio na radnoj akciji.

Bonus video:

Intervju Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.