Smeju im se i Srbi i Hrvati: Ko priča gore, Orešković hrvatski ili Karađorđević i Panić srpski? (VIDEO)

i mi konja za trku imamo

Smeju im se i Srbi i Hrvati: Ko priča gore, Orešković hrvatski ili Karađorđević i Panić srpski? (VIDEO)

Smejali smo se Hrvatima - kao što su se oni smejali nama...
Objavljeno: 16:57h

Cela Srbija, ali i region već dva dana se smeju mandataru nove hrvatske vlade Tihomiru Oreškoviću, koji je u tri kratke rečenice koje je jedva izgovorio bilo više jezičkih grešaka nego ispravnih reči. Urnebesno: Pogledajte kako budući premijer ne zna hrvatski jezik! (VIDEO) Njegova odvala "Služiću hrvatskom građevinama" - naterala je mnogima suze na oči - od smeha. Ipak, nas je naterali su i nas da se zamislimo - jer i mi konja za trku imamo!

Da, znate na koga mislimo. Princ Aleksandar Karađorđević neodoljivo podseća na hrvatskog mandatara - po tome što eto, za sve ove godine provedene u Srbiji još uvek nije naučio srpski. Dobro jeste nešto, ali ume i on da se "frljne".
Mi moramo da čuvamo naša istoria naš narod veoma često ismeva... "Ljudi je mislili da to je naša Petar... I mi smo mislili da će oni naučiti srpski, ili barem neke padeže, ali eto - ipak nisu...
Ali to nije sve! prvi predsednik vlade Savezne Republike Jugoslavije 1992 — 1993. njegovo meko američko R je stil njegovog govora znatno "smekšao".
zvuči bolje od Aleksandra Karađorđevića - što i nije preterano teško. svakako nisu glupi kao greška hrvatskog mandatara.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.