ZAGRLIO DAMU I U NJU UPERIO PIŠTOLJ: Šokantna fotografija lokalnog funkcionera iz Knjaževca uznemirila javnost, a evo kako je on objasnio (FOTO)
Fotografija koja je šokirala Knjaževac, Foto: Facebook printscreen

gangster s fejsbuka

ZAGRLIO DAMU I U NJU UPERIO PIŠTOLJ: Šokantna fotografija lokalnog funkcionera iz Knjaževca uznemirila javnost, a evo kako je on objasnio (FOTO)

Knjaževčani smatraju da je skandalozno što neko na toj funkciji pozira u ovakvim "gangsterskim pozama" na društvenim mrežama

Objavljeno: 14:13h

Pomoćnik predsednika opštine Knjaževac Marko Stojanović objavio je fotografiju koja je šokirala javnost, a na kojoj grli nepoznatu ženu u koju je uperio pištolj.

Marko Stojanović je u opštini Knjaževac zadužen za ruralni razvoj, privredu i poljoprivredu i nalazi se na čelu Opštinskog fudbalskog saveza.

Knjaževčani smatraju da je skandalozno što neko na toj funkciji pozira u ovakvim "gangsterskim pozama" na Fejsbuku.

Stojanović, ipak, za "Blic" kaže da je sve izvučeno iz konteksta i da je sve samo šala.

- Sve je to bila interna šala. Na fotografiji smo ja i moja kuma na jednom slavlju i malo smo se šalili, pa sam uzeo pištolj-upaljač i jedan plastičan pištolj od dece i slikao se sa njom. To uopšte nisu pravi pištolji. Postavio sam tu fotografiju na svoj fejsbuk profil, ali čim su počeli neprikladni komentari shvatio sam da sam pogrešio i odmah sam je sklonio. Međutim, neko je već preuzeo sliku i odlučio da je zloupotrebi iz ne znam ni ja kojih razloga - priča Stojanović.

Stojanović je strastven lovac
Stojanović je strastven lovacfoto: Facebook printscreen

Na profilu Stojanovića se ipak mogu naći slike oružja, i brojne slike iz lova.

- Istina je da sam strastveni lovac i imam 10 pušaka, ali nemam nijedan pištolj. I svi koji me poznaju znaju da nisam takav čovek kakav sam prikazan na fotografiji. Sve je to bila šala i jako mi je žao što su ljudi to pogrešno protumačili - jada se Stojanović.

On je istakao i da ga je sramota zbog objavljene fotografije i nastalog nesporazuma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.