Pogledajte kako NAPREDNJAK koji je oteo telefon i napao snimatelja tvrdi da je on ŽRTVA NAPADA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ko je ovde lud?

Pogledajte kako NAPREDNJAK koji je oteo telefon i napao snimatelja tvrdi da je on ŽRTVA NAPADA! (VIDEO)

Bežanović je celu situaciju preokrenuo u svoju korist

Objavljeno: 10:25h

Incident koji se dogodio na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi "Slobodan Bajić" u mestu Pećinci kada su, na tvrdnju zamenika predsednika DS da se obavlja javno glasanje, nepoznati mladići počeli da ih napadaju i da se s njima svađaju, potpuno je šokirao srpsku javnost.

Međutim, iako je isplivao snimak koji dokazuje Salakove reči, ovaj incident za neke medije i za Srpsku naprednu stranku dobio je potpuno drugačiji epilog.

Kako se vidi na snimku, dvojica mladića prilaze Salaku i otimaju mu telefon kojim je snimao iz ruku, bacaju ga i prete rečima: "Sad ćeš ti da vidiš!"

Sve je transparentno, vidi se i svakome ko ima malo mozga jasno je šta se zapravo desilo u mestu Pećinci za vreme izbora. Međutim, ceo napad i bahato ponašanje izvesni Saša Bežanović preokrenuo je u svoju korist. Od onog nasilnog građanina koji preti, udara i baca telefon, on je za jednu televiziju rekao da se plaši za svoj život, jer mu se, kako je rekao, dok je pokušavao da glasa, Igor Salak "uneo u facu, bacio mu telefon, pokušao da ga snimi i udari glavom".

foto: Printscreen/Kurir TV

Incident je najavljen kao "napad na jednog stanovnika u opštini Pećinci kada je hteo da izvrši svoju građansku dužnost".

HAOS NA IZBORIMA! Nasrnuli na zamenika predsednika DS i bacili mu telefon: SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ BRE! (VIDEO)

- Dolazeći na biračko mesto zatekao sam Gordanu Čomić i Aleksandru Jerkov i muškarca Igora Salakova. Video sam da agituju da se glasa za Demokratsku stranku i jednog komšiju su napadali da glasa. Ja sam im prišao i rekao da to nije u redu, da je predizborna tišina i da ne mogu tu to da rade. Taj isti muškarac Igor mi je prišao, uneo mi se u facu i uzeo telefon. Pokušao je da me snimi i glavom udari, zakačio me je malo glavom i ja kako sam se izmakao, krenuo je rukom, i u tom trenutku mu je ispao telefon. Skočili su moji, komšije i oni koji su bili. Uzeo mi je telefon i bacio ga 15 - ak metara dalje. Rekao sam što si mi bacio telefon, a pošto je poznato da su Gordana Čomić i Aleksandra Jerkov politički moćne, ja sam uplašen za sebe i svoju porodicu - izjavio je Bežanović, i rekao da se sve dogodilo brzo, ali da misli da su njegovi prijatelji sve to snimili.

Međutim, na društvenim mrežama je isplivao snimak u kojem, dok se Bežanović žali novinarki i javnosti, i priča svoju verziju, istovremeno ide snimak na kojem se vidi njegova bahatost, pretnje i napad.

Međutim, izgleda da i to ništa ne znači, jer je Srpska napredna stranka saopštila da su "funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS, na najbrutalniji način ometali izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.