AUTO ZA GOSPOĐU! Pogledajte urnebesan klip na kome Palma deli šakom i kapom! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

NOVI BISER LIDERA JS

AUTO ZA GOSPOĐU! Pogledajte urnebesan klip na kome Palma deli šakom i kapom! (VIDEO)

Palma je jednoj starici poklonio automobil

Objavljeno:

Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodine, organizovao je prijem za materijalno ugrožene stanovnike sa teritorije tog grada, i tom prilikom starijoj ženi poklonio automobil.

U pitanju su uglavnom starija i bolesna lica, kao i porodice sa više dece.

- Za današnji prijem prijavilo se 2.000 porodica. Neću reći da me raduje, ali najveći broj građana koji je dolazio po pomoć su oni koji imaju troje, četvoro, petoro i više dece. Nisam ni znao da u Jagodini ima toliko porodica sa većim brojem dece, što znači da naša borba protiv bele kuge ima efekat i da se sve više dece rađa u Jagodini. Za pomoć su dolazili i stariji, kojima treba novac za lekove - izjavio je Palma.

Najviše je nedostajao novac, dok infrastrukturnih problema nije bilo, jer je, po rečima lidera Jedinstvene Srbije, sve asfaltirano i sređeno još pre 5 godina.

- Mi smo jedini grad gde svako selo ima gas, veći broj sela ima gradsku vodu, a u narednom periodu radićemo kanalizaciju u tri najveća sela -rekao je Marković.

Takođe je naglasio da se u Jagodini novac štedi.

- Na mesečnom nivou štedimo između 8,5 i 10 miliona dinara. Članovi gradskog veća i odbornici ne primaju ni plate ni dnevnice, nema roming računa i funkcioneri sami plaćaju račune za svoje mobilne telefone, koriste svoje automobile, nema kafanskih računa, nema putnih troškova. U Jagodini nema ni komunalnih policajaca, a nema ni pauk vozila. - rekao je Palma.

KO PRVI ZAKOPČA KOŠULJU - VOĐA! Koalicija Palma-Šešelj-Dačić na meti podsmeha na društvenim mrežama (FOTO)

Ovom prilikom on je jednoj starijoj ženi poklonio automobil.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.