PREDSEDNIK OPŠTINE OPOVO LIČNO DELIO PRASIĆE ZA BOŽIĆ: Jeste li čuli za nešto slično? (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

svaka čast (ILI NE BAŠ)?

PREDSEDNIK OPŠTINE OPOVO LIČNO DELIO PRASIĆE ZA BOŽIĆ: Jeste li čuli za nešto slično? (VIDEO)

Predsednik opštine iz redova SNS organizovao je humanitarnu akciju u kojoj je socijalno ugroženim porodicama delio božićne pečenice i kolače

Objavljeno:

U privatnoj inicijativi predsednika opštine Opova dr Zorana Tasića juče je pokrenuta božićna akcija u kojoj se socijalno ugroženim porodicama daruju božićne pečenice i kolači za ovaj veliki hrišćanski praznik.

Predsednik opštine je organizovao akciju i pozvao privredne subjekte da svojim prilozima učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. Prikupljena su sredstva kojima je sprovedena nabavka, priprema i distribucija božićne trpeze za socijalno ugrožena domaćinstva, a pečenice i kolači biće uručivani i za katolički i za pravoslavni Božić, prenose lokalni mediji.

U POTPISU: MAMA! Novogodišnja želja jedne žene rastužila je Beograd!

Zajedno sa predstavnicima Crkvenog odbora katoličke crkvene opštine, Zoran Tasić je sa svojim pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem danas posetio i uručio božićni dar domaćinstvu Erne Kelemana u Opovu.

– Ovaj znak pažnje od strane predsednika opštine zaista nam mnogo znači. Nas je pet u domaćinstvu, od toga dva penzionera, ujak i majka nisu zaposleni, ja sam na birou i tražim posao. Situacija nije najsjanija, nismo bili u mogućnosti da Božić proslavimo, ali sada nam je to ipak omogućeno, rekao je Erne keleman za Glas Opova.

foto: Print Screen Youtube

Predsednik Crkvenog odbora katoličke crkvene opštine Jovica Gasenberger pohvalio je ovu akciju i čestitao božićne i novogodišnje praznike svim Opovčanima.

– Prijatno sam se iznenadio ovoj akciji, s obzirom da toga do sada nije bilo. Mislio sam da je organizator akcije lokalna samouprava ali sam u međuvremenu saznao da je u pitanju lična inicijativa predsednika Tasića i vidi se da se čovek brine. Ujedno bih iskoristio priliku da čestitam „nama“ blagdan, koji će se od ponoći već zvati Božić, uskoro će biti još jedan, tako da čestitam Božić i našim komšijama pravoslavcima i naravno svim građanima naše opštine Novu godinu, poručio je Gasenberger.

Predsednik opštine je istakao da je Božić praznik zajedništva i da je to prilika da se okrenemo jedni drugima, a svim vernicima koji Božić slave po Gregorijanskom kalendaru čestitao praznik.

Postoje mnogi koji misle da je ovo deo kampanje, a drugi misle da je ovo samo lep, human gest.

Šta vi mislite?!

(Espreso.co.rs / glasopova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.