DEDA MRAZ PORANIO, SNS DELI PAKETIĆE PO KOSTOLCU u vreme izborne tišine! Boško Obradović objavio video na kom se vide naprednjaci koji kupuju glasove! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

lokalni izbori

DEDA MRAZ PORANIO, SNS DELI PAKETIĆE PO KOSTOLCU u vreme izborne tišine! Boško Obradović objavio video na kom se vide naprednjaci koji kupuju glasove! (VIDEO)

"Srpski pokret Dveri oštro protestvuje zbog pritasaka režima na kandidate Dveri na lokalnim izborima u Kostolcu"

Objavljeno: 24.12.2017. 19:03h
  • 81

Boško Obradović izneo je na svom Tviter nalogu optužbe na račun SNS-a. Naime, on tvrdi kako SNS plaća glasove i deli paketiće po Kostolcu, a kao dokaz imaju i video materijal.

"Snimili smo SNS kako plaća glasove i deli paketiće po Kostolcu! Policija uhapsila jednog koji kaže da deli novogodišnje paketiće! Pa, što si poranio čika Deda Mraze? Jeste prvi na listi Dveri završio na informativnom razgovoru u Policiji, ali nema predaje!"

Obradović je priložio i saopštenje Srpskog pokreta Dveri koje vam prenosimo u celosti:

"Srpski pokret Dveri oštro protestvuje zbog pritasaka režima na kandidate Dveri na lokalnim izborima u Kostolcu. Dva kandidata za odbornike Srpskog pokreta Dveri, od kojih je jedan i nosilac liste - Milan Grubetić, privedena su u stanicu policije jer su javnosti objavili letak koji pokazuje na koji način Srpska napredna stranka kupuje glasove. Iako je ovaj letak objavljen od strane brojnih lica i postoje svedoci koji tvrde da je to originalan materijal Srpske napredne stranke, kandidati Srpskog pokreta Dveri privedeni su i od njih je tražena izjava.

Dan pred izbore u Kostolcu, predstavnici „napredne“ vlasti su otišli korak dalje u pritiscima nad svima koji misle drugačije.Smatramo da je ovo do sada nezapamćen pritisak nad kandidatima opozicije,a da su oni koji kupuju glasove ti koji treba da daju izjave u policiji i da krivično odgovaraju.

Da je Srpski pokret Dveri u pravu kada upozorava na ove neregularnosti govori i snimak koji je sinoć napravljen u kostolačkom naselju Kanal, a na kojem se vidi kako dan uoči izbora predstavnici Srpske napredne stranke dele pakete sa hranom i na taj način „kupuju“ glasove. Snimak je prosleđen policiji, a osoba koja je tim povodom privedena je izjavila da paketi nemaju veze sa izborima i da su to „novogodišnji paketići“. Izgleda je Deda Mraz poranio u Kostolac i da se taj Deda Mraz zove Aleksandar Vučić.

Dveri sve vreme upozoravaju na konstantno kršenje izbornog procesa i nefer izbornih uslova nametnutih golom silom SNS-a. Iako su raspisivanja izbora u Kostolcu, Pećincima,Negotinu i Mionici izbori u promotivne svrhe SNS-a, više je nego očigledno da je građanima Srbije dosta maltretiranja od strane Vučićevih diktatorskih odreda. To će se uskoro potvrditi na redovnim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, odakle kreće pad režima SNS-a i njegovih satelita."

BONUS VIDEO: Humanitarna akcija "Moto Deda Mraz 2017"

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media