PONIŠTILI SU MOJ TENDER I POTPISALI NOVI SKUPLJI 60 MILIONA EVRA: Ilić optužio vlast za KRAĐU kakvu nije video! (VIDEO)
Foto: Fonet

razotkrio

PONIŠTILI SU MOJ TENDER I POTPISALI NOVI SKUPLJI 60 MILIONA EVRA: Ilić optužio vlast za KRAĐU kakvu nije video! (VIDEO)

Lider Nove Srbije je otkrio sporne detalje u vezi ugovora

Objavljeno:

Lider Nove Srbije Velimir Ilić prozvao je aktuelnu vlast i optužio ih za krađe, koje, kako kaže, nikada nije video. Ilić se osvrnuo na ugovor za autop - put Surčin Obrenovac i istakao da su tada poništili njegov ugovor i uzeli skuplji za 60 milinona evra.

Ilić se osvrnuo na ugovor o deonici takozvanog Koridora 11 koja spaja trasu auto-puta sa obilaznicom oko Beograda, u sklopu koje se nalazi i novi most preko ušća Save i Kolubare, rekao da je njegov ugovor bio jeftiniji 60 miliona evra, i istakao da se radi o krađi.

- To je takva krađa. Ja sam bio u Vladi toliko dugo da znam šta se sve događalo, ali ovakav vid krađe nisam video. Za Surčin-Obrenovac ukradeno je na ugovoru koji je zvanično trebalo da se potpiše, on je poništen i novi potpisan za 60 miliona evra. Ja imam original sve sa pečatom ponudu koja je 60 miliona manja - rekao je Ilić.

Ukupna dužina deonice iznosi 17.6 kilometara u sklopu kojih se nalazi i novi most preko ušća Save i Kolubare. Most preko Save je najznačajniji objekat na trasi sa ukupnom dužinom od 1.6 kilometara, ali projekat podrazumeva i dve petlje, šest manjih mostova i četiri nadvožnjaka.

Pozvali smo lidera Nove Srbije Velimira Ilića da nam objasni detalje u vezi sa ugovorom oko deonice Surčin Obrenovac, ali nam se do objavljivanja ovog teksta nije javio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.