JANKOVIĆ POBESNEO ZBOG PRETNJI ČLANU PSG: Legitimisanje, nasilje, pretres u Pećincima! (FOTO)
Foto: Beta

frka pred izbore

JANKOVIĆ POBESNEO ZBOG PRETNJI ČLANU PSG: Legitimisanje, nasilje, pretres u Pećincima! (FOTO)

U Pećincima opet napadi na članove opozicije

Objavljeno:

Lokalni izbori u Pećincima koji se održavaju 24. decembra, napravili su opšti haos zbog istaknute borbe različitih političkih tabora. Nije strana i nasilnička "metoda", kojoj se često pribegava. Ovog puta na meti napada bio je član Pokreta slobodnih građana u Pećincima. Pre samo mesea dana poslanici Nove stranke u ovoj opštini nepoznate osobe upale su u kuću i pretile pištoljem.

Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana, podelio je na svom Tviter profilu fotografiju službene beleške, odnsono izjavu člana PSG Pećinci, povodom incidenta koji mu se dogodio.

Naime, kako se navodi u belešci, član PSG sedeo je u kafiću na kafi sa prijateljem kada je više od deset mladića uletelo u lokal i uputilo se ka njihovom stolu. Tražili su im lične karte, i pretili da će loše proći kao i Saša Janković, piše u belešci.

Janković je napisao i komentar:

- “Kampanja” u Pećincima. Legitimisanje, pretres, nasilje, teške pretnje... Nemamo lažnu nadu da će dok je ove vlasti te “aktiviste” policija naći, tužilaštvo optužiti i sud osuditi, ali znamo da svakoj vlasti dolazi kraj, ovoj vrlo brzo, i da ćemo se i posle toga gledati u oči.

Podsetimo, u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu u nedelju, 24. decembra, biće održani lokalni izbori, a izborna tišina počinje u ponoć.

U Pećincima za ulazak u lokalni parlament nadmetaće se šest izbornih lista i to: izborna lista Aleksandar Vučić - SNS - SPS - Ivica Dačić; LDP - Borisav Kostić; SRS - Dr Vojislav Šešelj; "Dostojanstveno, bez straha - Bata Marković - DS i LSV; Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma i izborna lista Za Pećince bez korupcije.

Čini se da su se neke baš "zaleteli", što se kampanje tiče...

Bonus video:

PRUŽI RUKU: HTELI SMO DA IM PRUŽIMO RUKU I BUDEMO FINI, ali su nam oni očitali lekciju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.