NAJKONTROVERZNIJI PREDSEDNIK OPŠTINE U SRBIJI: Safet Pavlović ima dva stana, kuću od 400 kvadrata, ugostiteljski objekat i to nije sve
Foto: Printscreen, Printscreen/Acas

dovođen u vezu sa prostitucijom

NAJKONTROVERZNIJI PREDSEDNIK OPŠTINE U SRBIJI: Safet Pavlović ima dva stana, kuću od 400 kvadrata, ugostiteljski objekat i to nije sve

Pavlović je povezivan sa falsifikovanjem dokumenata i štancovanjem deviza

Objavljeno: 16:21h

Safet Pavlović definitivno je najkontroverzniji predsednik opštine u Srbiji. Pavlović je svojevremeno hapšen zbog posredovanja u prostituciji, jer su u njegovom lokalu prinađene neprijavljene dve Moldavke i jedna Rumunka, osumnjičene za prostituciju, povezivan je sa falsifikovanjem dokumenata i štancovanjem deviza...Uprkos problematičnoj prošlosti, Pavlović je 2013. godine ipak postao predsednik ove opštine.

Pavlović je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio dva stana, dva poslovna prostora, kuću, ugostiteljski objekat, građevinsko zemljište, poljoprivredno zemljište, garažu i platu od 115.000 dinara.

Pavlović poseduje dva stana, jedan od 36, a drugi od 55 kvadrata, dva poslovna prostora od 88, odnosno 50 kvadrata, kuću od 403 kvadrata, ugostiteljski objekat od 66, građevinsko zemljište od 105, poljoprivredno zemljište od 300 i garažu od 6 metara kvadratnih. Inače, Pavlović je sve ovo stekao "kupovinom"

foto: Printscreen/Acas

Inače, Pavlović je prvo bio u SPS-u, a sada je u SNS-u, a prošle godine je dospeo u žižu javnosti kada je u selu Siga biračima savetovao da glasaju za redni broj 1 i listu naprednjaka, i da se ugledaju na Severnu Koreju, u kojoj većina glasa za broj 1. Ova opaska poslužila je Zoranu Kesiću, koji se u svojoj emisiji "24 minuta" našalio na Pavlovićev račun i poređenja sa Severnom Korejom.

GRADONAČELNIK PIROTA NAJBOGATIJI ZEMLJOPOSEDNIK: Ima 22.372 kvadrata šume, pašnjaka, njiva, trosoban stan, 3 vinograda... I SVE TO S PLATOM OD 100.000?!

TOMIN SIN NAJBOGATIJI GRADONAČELNIK U SRBIJI: Radomir ima ogromnu kuću i još 7 nekretnina, vinograd, njive, šumu, i platu od 91.000 dinara!

Međutim, ova situacija je sitnica, pri očigledno, vrlo problematičnoj prošlosti Safeta Pavlovića, aktuelnog gradonačelnika opštine Žagubica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.