POSLE MITINGA U NEGOTINU PREMRZLI SMO I POKISLI ČEKALI AUTOBUSE! Status naprednjaka posle koga ne znate da li da plačete ili da se smejete!
Foto: Printscreen/facebook

kritika organizatorima

POSLE MITINGA U NEGOTINU PREMRZLI SMO I POKISLI ČEKALI AUTOBUSE! Status naprednjaka posle koga ne znate da li da plačete ili da se smejete!

Muvrin i njegovi prijatelji s mitinga nisu se izgleda lepo proveli...

Objavljeno:

Ni organizacija stranačkih mitinga Srpske napredne stranke izgleda nije ista kao što je bila nekada. Sada, ako je verovati statusu jednog "pokislog i premrzlog naprednjaka", samo je bitno organizovano doći na stranački miting, a kako se sa njega vratiti u razne gradove i sela, to već nije važno.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je status izvesnog Miroljuba Miće Muvrina III, inače, sudeći po objavama na Fejsbuku, velikog obožavaoca Srpske napredne stranke. Međutim, suprotno svim očekivanjima, Muvrin se nije nimalo lepo proveo posle mitinga SNS u Negotinu.

- Nemojte se prevariti da u organizaciji novopečenih naprednjaka pođete negde na put. Sinoć smo u njihovoj organizaciji bili na predizbornom mitingu u Negotinu. I desilo se to da smo nakon mitinga po jakoj kiši morali da tražimo "svoj" autobus ne bi li se vratili svojim kućama. Organizacija ravna nuli - samo je deo statusa koji je napisao nezadovoljni naprednjak.

foto: Printscreen

Međutim, kada smo proverili na njegovom Fejsbuk nalogu da li je status i dalje tu, nismo mogli da ga nađemo. Da li je izvesni Mića "pod pritiskom" morao da izbriše status, ili je shvatio da kao veliki naprednjak ne sme da kritikuje organizaciju Srpske napredne stranke, ma kakva bila, za sada je enigma.

Inače, Miroljub Muvrin na svom Fejsbuku ima slike sa mitinga u Negotinu i vrlo ponosno objavljuje sve vezano za svoju stranku, tako da se možda radi i o nameštaljci.

Šta je zaista tačno, za sada je nepoznanica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.