Majke ti? Poslanik SNS tvrdi da je čovek nastao od Boga, a ne od majmuna?!? (FOTO)

tako je govorio đuka

Majke ti? Poslanik SNS tvrdi da je čovek nastao od Boga, a ne od majmuna?!? (FOTO)

Vladimir Đukanović ima hit dana: Evolucija je pokušaj negiranja da je sve nastalo od Boga, u školama ne treba učiti takve stvari!
Objavljeno: 23.12.2015. 17:27h
Narodni poslanik i član Glavnog odbora vladajuće  SNS Vladimir Đukanović smatra da je evolucija pokušaj negiranja da je sve nastalo od Boga i da u školama ne treba učiti takve stvari!

RAT MEĐU NAPREDNJACIMA: Zorana može da me isključi samo iz URS!

Naime, legendarni Đuka se opustio u raspravi na društvenim mrežama i izneo neke od svojih "dubokih" uverenja kad je u pitanju postanak čoveka.

- Zašto moram da učim da je čovek od majmuna nastao, a ne od Gospoda - napisao je i dodao da je njegovo pravo da ne veruje u evoluciju:

- Verujem samo u Boga, tvorca svega vidljivog i nevidljivog! Teorija o evoluciji živih bića je pokušaj negiranja da je sve od Gospoda nastalo! - reče ovaj zvezdaš, voditelj emisije "Dobro jutro s Đukom" na jednoj od televizija i doskorašnji predsednik Skupštine Lutrije Srbije, iz koje je izašao posle skandala s noćnim upadom u prostorije Lutrije, posle čega se Đuka vadio rečima: "Hteo sam da obradujem kolegu s drugog sprata i okrečim mu kancelariju".

Što baš u pola noći, nekadašnja perjanica Šešeljeve SRS nije objasnila.

Uostalom, pročitajte celu prepisku:
 
 

Narodni poslanik i član glavnog odbora najveće partije u Srbiji SNS, Vladimir Đukanović smatra da je evolucija pokušaj negiranja da je sve nastalo od boga i da je ne bi trebalo učiti u školama.

Posted by Aleksandar Radovanović on Tuesday, December 22, 2015


(M. R. I.)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media