Majke ti? Poslanik SNS tvrdi da je čovek nastao od Boga, a ne od majmuna?!? (FOTO)

tako je govorio đuka

Majke ti? Poslanik SNS tvrdi da je čovek nastao od Boga, a ne od majmuna?!? (FOTO)

Vladimir Đukanović ima hit dana: Evolucija je pokušaj negiranja da je sve nastalo od Boga, u školama ne treba učiti takve stvari!
Objavljeno: 18:37h

Narodni poslanik i član Glavnog odbora vladajuće SNS Vladimir Đukanović smatra da je evolucija pokušaj negiranja da je sve nastalo od Boga i da u školama ne treba učiti takve stvari! RAT MEĐU NAPREDNJACIMA: Zorana može da me isključi samo iz URS! Naime, legendarni Đuka se opustio u raspravi na društvenim mrežama i izneo neke od svojih "dubokih" uverenja kad je u pitanju postanak čoveka. - Zašto moram da učim da je čovek od majmuna nastao, a ne od Gospoda - napisao je i dodao da je njegovo pravo da ne veruje u evoluciju: - Verujem samo u Boga, tvorca svega vidljivog i nevidljivog! Teorija o evoluciji živih bića je pokušaj negiranja da je sve od Gospoda nastalo! - reče ovaj zvezdaš, voditelj emisije "Dobro jutro s Đukom" na jednoj od televizija i doskorašnji predsednik Skupštine Lutrije Srbije, iz koje je izašao posle skandala s noćnim upadom u prostorije Lutrije, posle čega se Đuka vadio rečima: "Hteo sam da obradujem kolegu s drugog sprata i okrečim mu kancelariju". Što baš u pola noći, nekadašnja perjanica Šešeljeve SRS nije objasnila. Uostalom, pročitajte celu prepisku:

Narodni poslanik i član glavnog odbora najveće partije u Srbiji SNS, Vladimir Đukanović smatra da je evolucija pokušaj negiranja da je sve nastalo od boga i da je ne bi trebalo učiti u školama.

Posted by Aleksandar Radovanović on Tuesday, December 22, 2015

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.