SMRAD S FARME U PARLAMENTU, SKUPŠTINSKI HLEB BEZ MOTIKE! Balašević opevao Marjana Rističevića u pesmi Dno dna! Poslušajte ovaj HIT! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

URNEBESNO!

SMRAD S FARME U PARLAMENTU, SKUPŠTINSKI HLEB BEZ MOTIKE! Balašević opevao Marjana Rističevića u pesmi Dno dna! Poslušajte ovaj HIT! (VIDEO)

A dobio je i on pesmu o sebi!

Objavljeno:

Nova pesma Đorđa Balaševića već par dana glavna je tema na internetu! Politički obojena, pod nazivom "Dno dna" izazvala je brojne reakcije, kako onih koji kritikuju sadašnju vlast, tako i onih koji su se osetili prozvanim.

foto: Dragan Kadić

Ovo je samo deo pesme:

Napiši, brate nešto i o Ovima... Znao si foru da se stih očeliči? Napiši nešto, makar sitnim slovima... Ne budi jaje, to na tebe ne liči?

Provali rimu za notornu laž... Za dubok uzdah posustalog sna... Rimu za tminu i tisinu na dnu dna... Opleti, brale, i ne udaraj lament... Na taj smo fazon majmune i prizvali... Smrada sa farme pustimo u parlament... Onda se krstimo kad nesto izvali...

Dno dna... Al’ sve je to vec viđeno... Dno dna... Svi trpimo postiđeno... Dno dna... No... I spore sveće dogore... I film se prekida... Dno dna... Skupstinski ‘leb bez motike... Dno dna... To spada u narkotike... Sa te se igle ne skida...

No, ono što je mnogima "zapalo" za oko je da je u pesmi naročito aludirano na Marjana Rističevića, jer je on jedini poslanik koji je učestvovao u rijaliti formi "Farma".

A na Tviteru ne izostaju reakcije:

A čekala se reakcija i Marjana Rističevića, a on je odgovorio kontra-pesmom. I to o "Đoki dnodnačkom".

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.