MINISTAR ĐORĐEVIĆ POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Prvi mu u pomoć priskočio IVICA DAČIĆ!
Foto: Fonet/Beta/Miloš Miškov

drama

MINISTAR ĐORĐEVIĆ POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Prvi mu u pomoć priskočio IVICA DAČIĆ!

Đorđević je bio u koloni automobila koja se išla sa predizbornog skupa u Negotinu

Objavljeno: 08:13h

Zoran Đorđević, ministar za rad i socijalna pitanja, doživeo je saobraćajnu nesreću kada je njegov automobil sleleo s puta kod Velikog Gradišta, javlja portal Danasa.

Kako piše ovaj medij, Đorđevićev automobil se posle sletanja s puta nekoliko puta okrenuo i na kraju se zaustavio na njivi pored puta.

Đorđević je u ovom udesu, na svu sreću, zadobio lakše povrede.

Ministru je prvi u pomoć priskočio Ivica Dačić, koji je bio u istoj koloni automobila, koja je iz Negotina, sa predizbornog skupa, išla ka Kostolcu.

Zbog klizavog puta, vozač auta u kome je bio ministar Đorđević je naglo zakočio da ne bi udario u auto ispred sebe.

Ustanovljeno je da ministar Đorđević ima lakše ozlede, piše portal Telegraf. On je ipak otišao u Kostolac i učestvovao u predizbornom mitingu, a posle toga je u Opštoj bolnici u Požarevcu obišao trojicu svojih povređenih saputnika.

Pregledom je ustanovljeno da su saputnici ministra Đorđevića prošli sa hematomima i nagnječenjima.

- Nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išla za Kostolac, usled brzine i klizavog puta, izgubilo je kontrolu nad njima i počelo je da šeta levo, desno po putu. Vozač automobila u kome je bio ministar Đorđević, da ne bi udario u vozilo ispred sebe koje mu se isprečilo, naglo je zakočio. Usled tog naglog kočenja, vozilo se zanelo i sletelo sa puta. Prilikom sletanja, vozilo se nekoliko puta prevrnulo i tumbajući se zaustavilo. Druga vozila, medju kojima je bio i lider SPS-a Ivica Dačić, odmah su se zaustavili i pritekli u pomoć - rekao je izvor lista Danas. Ivica Dačić se, obraćajući se prisutnima na mitingu izvinio zbog kašnjenja i rekao da kasne zbog saobraćajne nezgode.

(Espreso.co.rs/Beta/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.