KAD IZGUBI, HOĆE LI OPET DA ODE IZ POLITIKE? Provokativna izjava SPS-a o kandidaturi ĐILASA!
Foto: Beta / Miloš Miškov

beogradski izbori

KAD IZGUBI, HOĆE LI OPET DA ODE IZ POLITIKE? Provokativna izjava SPS-a o kandidaturi ĐILASA!

Funkcioner SPS-a Antić uveren je u Đilasov poraz

Objavljeno:

Aleksandar Antić, potpredsednik SPS-a, izjavio je da što se tiče kandidature Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, prvo što mu je palo na pamet je to šta će Đilas da kaže svojim pristalicima kada bude izgubio.

-Da li će nastaviti da se bori za njih i za Beograd kao opozicioni odbornik ili će, jednostavno, ponovo ''napustiti'' politiku? Po drugi, treći put? Siguran sam da će se desiti ovo drugo, jer to je njegov već dobro poznati manir, po kome se ni u ovom mandatu nije pojavio ni na jednoj od 40-ak sednica gradske skupštine - saopštio je Antić.

Antić smatra da Đilasu nedostaju program i lista koja će ga podržati za gradskog odbornika.

-Uglavnom, krupne reči koje Ðilas sada izgovara ne mogu da nadoknade odsustvo programa i podrške, tako da im ne bih pridavao veću pažnju. Reći danas da treba ''zaustaviti propadanje Beograda'', kao što kaže Ðilas, može samo neko ko je totalno isključen iz gradske svakodnevice, i ko živi negde drugde, a ne u Beogradu i među Beograđanima - kazao je Antić.

Funkcioner SPS-a naglasio je da je protekla vlast ostvarila po njemu zavidne rezultate i da je doprinela razvoju infrastrukture, stabilizovanju finansija, poboljšanju usluga građanima, naročito onih kojima je potrebna podrška zajednice...

- To je rezultat rada ozbiljnih ljudi koji su rešili da ne odlaze sa scene i da ne beže od problema, već da se uhvate u koštac sa njima - zaključio je Anrić.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.