Novinar koji je pretio poslanici DA ĆE JE UĆUTKATI pušten da se brani sa slobode!
Foto: Beta

i ranije joj je upućivao pretnje

Novinar koji je pretio poslanici DA ĆE JE UĆUTKATI pušten da se brani sa slobode!

T.L. je uhapšen u sredu i na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu odbio je danas predlog tužilaštva za određivanje pritvora prema T. L. (29), koji se sumnjiči da je putem društvenih mreža uputio pretnje smrću narodnoj poslanici Mariniki Tepić, pa je on pušten da se brani sa slobode.

JEDAN KOJI MI JE PRETIO JE UHAPŠEN, ALI MIŠA VACIĆ TVRDI DA ĆU ZAVRŠITI NA GILJOTINI! Napadi na poslanicu u Skupštini se nastavljaju!

Sudija za prethodni postupak je nakon saslušanja oktivljenog odbio predlog za određivanje pritvora, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

ON JE PRETIO DA ĆE UĆUTKATI POSLANICU NOVE STRANKE: Uhapšen novinar iz Novog Sada! Pretio političarima i ranije!

T.L. je uhapšen u sredu i na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

foto: Marina Lopičić

Tužilaštvo je inače tražilo pritvor za njega zbog opasnosti od bekstva, jer nema stalno prijavljeno prebivalište, zbog opasnosti da će uticati na svedoka - Mariniku Tepić, kao i da će ponoviti krivično delo.

Policija je u sredu saopštila da je osumnjičeni i ranije upućivao pretnje putem društvenih mreža pojedinim državnim zvaničnicima i drugim javnim ličnostima.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.