Palmin poslanik se našalio na premijerkin račun: ANA JE ĐURA!
Foto: Filip Plavčić

hit!

Palmin poslanik se našalio na premijerkin račun: ANA JE ĐURA!

Jedinstvena Srbija podržava rad svih ministara, ali Narodni poslanik, Vojislav Vujović, imao je komentar na račun rada premijerke, Ane Brnabić.

Objavljeno: 23:02h

Na nastavku Pete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije, gde se raspravlja o predlogu budžeta za 2018. godinu, poslanik Jedinstvene Srbije, Vojislav Vujić, imao je komentar na račun rada premijerke Ane Brnabić.

foto: Zorana Jevtić

"Jedinstvena Srbija će da podrži budžet. Vlasnik kompanije u kojoj sam radio je vrlo često na operativnim sastancima znao da kaže:'Kolo vodi Đura, kolo se tetura, kolo vodi Vasa kolo se talasa'. Srpsko kolo je od juče na Uneskovoj listi nematerijalnog kulturnog nasleđa, ali ja hoću da pričam o ovom prvom kolu", rekao je Vujić, te je obrazložio svoje mišljenje o prvom kolu koje se tetura ili leti.

"Kada je premijer bio Aleksandar Vučić, kada se raspravljalo o budžetu, on je bio ovde i davao je odgovore i poziciji i opoziciji. Ritam kojim je tada radila skupština je mnogo drugačiji od ovog danas, imam osećaj da se nekako teturamo, ne znam šta je problem", rekao je Vujić i naglasio da Jedinstvena Srbija i njen lider Dragan Marković Palma podržavaju sve ministre.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.