2.000 ZA GOSPOĐU I U SKUPŠTINI: Palma i Živković u verbalnom fajtu: Ko kome tu deli hiljadarke? Uskočio i Marjan (VIDEO)
Foto: Printscreen

boli njih uvo, sprdaju se

2.000 ZA GOSPOĐU I U SKUPŠTINI: Palma i Živković u verbalnom fajtu: Ko kome tu deli hiljadarke? Uskočio i Marjan (VIDEO)

U skupštini po šou po pravilu

Objavljeno:

- Vidite, gospodin Živković me je citirao 2.000 za gospođu, 3.000 za gospodina... Očigledno gospodin Živković ne zna da su 3.000 dinara džeparac za studenta iz unutrašnjosti za dve nedelje - replicirao je danas u Skupštini Srbije narodni poslanik i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovarajući Zoranu Živkoviću, lideru Nove stranke, uz tvrdnju da je prethodno pogrešno protumačen.

- Ako me još jednom pozovete, ja ću da vas podsetim na prošlost, još jednu u Nišu koja se desila - rekao je Palma Živkoviću, pošto je prethodno ispričao kako je Živković svojevremeno pozvao Nišlije da glasaju za njega i ne plaćaju struju a da su kasnije ipak morali da je plate i to sa kamatama!

- Jako je tužno što slušamo ovakve komentare na moju diskusiju o budžetu, ja tu prozvah ministra finansija, odbrane, a onda je prvo ustao najpametniji, najelokventniji, najlepši među vama i on vam je tu dao nove standarde i sedi tu pored onog što arlauče - odgovorio mu je Živković, a nešto kasnije u raspravu je ušao i poslanik Marijan Rističević...

Pogledajte šta su jedan drugom rekli...

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.