JEDAN KOJI MI JE PRETIO JE UHAPŠEN, ALI MIŠA VACIĆ TVRDI DA ĆU ZAVRŠITI NA GILJOTINI! Napadi na poslanicu u Skupštini se nastavljaju!
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

vrelo je u parlamentu

JEDAN KOJI MI JE PRETIO JE UHAPŠEN, ALI MIŠA VACIĆ TVRDI DA ĆU ZAVRŠITI NA GILJOTINI! Napadi na poslanicu u Skupštini se nastavljaju!

Marinika Tepić i dalje je na meti internet nasilnika

Objavljeno:

Marina Tepić nastavlja da doživljava neprijatnosti zbog političkih stavova koje iznosi.

Poslanica Nove stranke, čiji je lider Zoran Živković, konkretno i nemilosrdno u Skupštini Srbije, ali i na Tviteru, razobličava sve anomalije vlasti.

U jednom od svojih obraćanja na ovoj društvenoj mreži, postavila je pitanje "šta škotski fašista Džim Doson radi u službenim prostorijama Palate Srbija", gde ga ja primio niko drugi do jedan od istaknutijih srpskih desničara i bivši vođa Pokreta 1389 Miša Vacić, u to vreme na državnoj funkciji, kao savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju pri Vladi Srbije.

UĆUTKAĆEMO JE JEDNOM ZA SVAGDA! Mariniki Tepić prete smrću: Uplašena sam za sebe i porodicu! (FOTO)

Ovo pitanje koje Marinika uporno postavlja nedeljama toliko je zažuljalo Vacića, ali i još neke desničare s ovih prostora da su Tepićevoj stigle pretnje smrću.

foto: Filip Plavčić

Jedna od najbrutalnijih došla je od vojvođanskog novinara Tomislava Lovreković, koji je objavio tekst u kome se navodi da "N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jedne. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi".

ON JE PRETIO DA ĆE UĆUTKATI POSLANICU NOVE STRANKE: Uhapšen novinar iz Novog Sada! Pretio političarima i ranije!

Zbog ovog je Lovreković danas uhapšen, ali se tu pretnje po Mariniku ne završavaju. O čemu se radi, ova poslanica priča za Espreso:

- Upravo sam izašla iz policije da im se zahvalim, ali i da prijavim nastavak pretnji i dalje pozive na linč od strane Miše Vacića, koji me je nazvao jakobinskim teroristom. A jakobinci su, za neupućene, zavrsili na giljotini - navodi Marinika Tepić i prilaže tvit u prilog ovoj tezi:

Ni komentari na ovaj tvit nisu ništa bolji:

Kako se čini, pune ruke posla za državne organe. Jer, ako bilo ko, prikriveno ili direktno, može da preti poslanicima u parlamentu, šta mogu očekivati obični građani?ZABRANITE ULTRADESNIČARE! Poslanica prozvala Firera i Mišu Vacića, stigao brutalan odgovor!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.