UĆUTKAĆEMO JE JEDNOM ZA SVAGDA! Mariniki Tepić prete smrću: Uplašena sam za sebe i porodicu!  (FOTO)
Foto: Beta / Milan Obradović

PRIJAVILA POLICIJI

UĆUTKAĆEMO JE JEDNOM ZA SVAGDA! Mariniki Tepić prete smrću: Uplašena sam za sebe i porodicu! (FOTO)

- S obzirom da se radi o javnim objavama, smatram ovo otvorenim pozivom na moj linč

Objavljeno: 05.12.2017. 11:13h
  • 9

Nova stranka i njihova poslanica Marinika Tepić, pre nekoliko dana podneli su inicijativu Ustvanom sudu za zabranu delovanje organizacije Nacionalni srpski front, za koji tvrde da propagira aktivnosti ultradesničara koji pozivaju na nasilje i oružane akcije protiv migranata.

Narodna poslanica Nove stranke Marinika Tepić podnela je sinoć prijavu policiji zbog kako je navedeno organizovanih pretnji, pa čak i poziva na ubistvo, koje dobija od desničarskih grupa, kako preko serije tekstova na internet portalima, tako i preko društvenih mreža, navedeno je u saopštenju. 

Višednevna intenzivna kampanja koja se sprovodi protiv nje otvoreni je poziv na linč, zbog čega je Tepić zatražila zaštitu od nadležnih organa.

Prve pretnje stigle su nakon što je Tepić u Narodnoj skupštini otvorila pitanje šta fašista Džim Douson radi u Srbiji, a naročito šta radi u službenim prostorijama Palate Srbija, i to u zagrljaju sa Mišom Vacićem. Haranga se dramatično usložnjava nakon priloga emitovanog na TV N1 „Ultradesničari s Vacićem u vladinoj kancelariji“, kao i izjave Tepić da će Nova stranka pokrenuti inicijativu o zabrani delovanja UG „Nacionalni srpski front“. Ovu inicijativu, podsetimo, Nova stranka vidi kao jedinu moguću reakciju na tribine koje ovo udruženje organizuje u prostorijama Grada Beograda, a na kojima otvoreno propagira fašizam i poziva na oružanu pobunu protiv migranata.


ZABRANITE ULTRADESNIČARE! Poslanica prozvala Firera i Mišu Vacića, stigao brutalan odgovor!

Od tada, Tepić je izložena brutalnom vređanju, etiketiranju kroz najgrublji govor mržnje, da bi sve kulminiralo pozivima na njeno ubistvo. Jednu od najbrutalnijih pretnji potpisuje Tomo Lovreković, koji u tekstu objavljenom na izvesnom portalu navodi: „N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jedne. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi.“

- S obzirom da se radi o javnim objavama, smatram ovo otvorenim pozivom na moj linč, zbog čega sam s razlogom uplašena i zabrinuta za moju i bezbednost moje porodice. Tražim od nadležnih organa da reaguju na vreme, jer ću u protivnom policiju smatrati odgovornom bude li se išta desilo bilo kom članu moje porodice – rekla je Marinika Tepić.

foto: Printscreen

(Espreso.rs / Nova stranka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media