Pre 7 godina poredio je EU s narkomanima, a sad s Vučićem hrli u Evropu! (VIDEO)

tako je govorio vulin

Pre 7 godina poredio je EU s narkomanima, a sad s Vučićem hrli u Evropu! (VIDEO)

Otkad se pridružio koaliciji Aleksandra Vučića, bivši Julovac zaboravio je na sve principe kojih se ranije žestoko držao (EU? Ne, hvala, nisam budala!) i postao evrofanatik
Objavljeno: 18:22h
Stavovi ministra Aleksandra Vulina po pitanju EU zvuče kao dobra fora iz serije "Lud, zbunjen, normalan". od zakletog neprijateljstva do evrofanatizma!
Čekaj, da li je moguće? Vulinova poslanica objašnjava šta su tabloidi u Srbiji! (VIDEO) devedesetih kad je u JUL-u postao zamenik predsednice Mire Marković.
Vulin spaja posao i zadovoljstvo: Otvara bazen, hoće li se opet će se skinuti u kupaći?! (FOTO) Ljubav je trajala do 24. marta 1998. kad je stvorena koalicija SPS-JUL-SRS, što je Vulin shvatio kao izdaju komunističkih ideja i prakse. Šešeljem Vučićem
po odlasku Slobodana Miloševića u Hag, ugasio je svoj Pokret i učlanio se u Socijalističku partiju Srbije. Vulin pun saosećanja za bahatog kolegu: Siguran da je Gašiću sad najteže! napustio je SPS i formirao Pokret socijalista.
prolaznicima poklanjao med u teglama s nalepnicom: "EU? Ne hvala, nisam budala!"
Pridružio se Aleksandru Vučiću, dobio mesto ministra u Vladi Srbije, postao evrofanatik i nema ništa protiv što je u koaliciji koja se zalaže za rehabilitaciju Milana Nedića! evo propagandnog spota njegove stranke iz 2008. godine:

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.