LIDER RADIKALA POZIVA NA ISPITIVANJE OPTUŽBI! Vojislav Šešelj: HITNO ISTRAGA O SAŠI JANKOVIĆU!
Foto: Dragana Udovičić/Dado Đilas

LIDER SRS

LIDER RADIKALA POZIVA NA ISPITIVANJE OPTUŽBI! Vojislav Šešelj: HITNO ISTRAGA O SAŠI JANKOVIĆU!

Posle tvrdnji lidera DJB Saše Radulovića da mu je Janković i sam priznao da je "špijun DS", Šešelj kaže da lično veruje da su Radulovićevi navodi istiniti

Objavljeno:

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zahteva hitnu istragu o navodnom postojanju paralelne tajne službe koju je osnovao DS, kao i ulozi lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića u njoj!

U razgovoru za Informer Šešelj poručuje da bi Janković morao nadležnima da ispriča sve što zna o toj službi, koga to, na koji način i za čiji račun prate i prisluškuju!

Posle tvrdnji lidera DJB Saše Radulovića da mu je Janković i sam priznao da je "špijun DS", Šešelj kaže da lično veruje da su Radulovićevi navodi istiniti.

- Nadležne institucije moraju pod hitno da reaguju i pokrenu istragu o tome šta je radila ta paralelna obaveštajna služba u rukama žutih. Isto tako, Saša Janković mora da kaže apsolutno sve što zna o toj paralelnoj službi koju je osnovao DS. On jasno i glasno mora da odgovori koga to oni prate i prisluškuju, ali i šta je on svih ovih godina radio za njih. Ovo naprosto ne može i ne sme da ostane zataškano i zaboravljeno... - apeluje Šešelj.

foto: SRS

Šef SRS kaže da su, prema njegovim saznanjima, demokrate svojevremeno zaista planirale pokretanje paralelne službe koja bi bila jača i moćnija od BIA, piše Informer.rs.

- Pokojni Miodrag Miki Rakić osnovao je tajnu službu DS. On je kontrolisao sve političke procese u Srbiji, kao i kriminalne radnje, a samim tim i ko će biti uhapšen, a ko ne. On je kreirao Srbiju kao mafijašku državu novijeg formata. Janković je pak kao zaštitnik građana imao pristup mnogim informacijama i tajnama države, pa je samim tim mogao da učestvuje kako u formiranju te službe, tako i u njihovim daljim akcijama - podvlači Šešelj, dodajući da Janković sada očigledno radi za strane službe.

- Janković je špijun koji radi za Zapad i njihove agencije. On otvoreno vodi antisrpsku politiku i priznaje genocid u Srebrenici. Međutim, ni Radulović ni on u političkom smislu nisu normalni, niti su uopšte političari - zaključuje Šešelj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.