ZLO SE TUČE DOK JE MALO: Rističević tužio Boška Obradovića
Foto: Nebojša Mandić

krivična prijava

ZLO SE TUČE DOK JE MALO: Rističević tužio Boška Obradovića

Oni zahtevaju od Tužilaštva da se slučaj procesuira da bi se ubuduće svaki vid nasilja sprečio jer, ističe, političari treba da budu primer nenasilničkog ponašanja

Objavljeno:

Marijan Rističević iz Narodne seljačke stranke izjavio je danas da je sa poslanikom SNS Markom Atlagićem podneo krivičnu prijavu protiv lidera Dveri Boška Obradovića zbog nasilničkog ponašanja.

Rističević je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su prijavu predali Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje, kaže, treba da odluči da li je to nasilničko ponašanje bilo u lakšem obliku ili je do nasilničkog ponašanja došlo u grupi.

Oni zahtevaju od Tužilaštva da se slučaj procesuira da bi se ubuduće svaki vid nasilja sprečio jer, ističe, političari treba da budu primer nenasilničkog ponašanja.

- Napominjem da se zlo tuče dok je malo, kad zlo uzme maha ono sve više jača i mi mislimo da pravosudni organi konačno moraju da stave tačku na ovakvu vrstu ponašanja I na nasilje inače će nasilje staviti tačku na državu I društvo - rekao je.

Rističević je kazao da je Obradović najavljivao "gerilsku borbu" koja se, kaže, koliko je shvatio odnosila na geslo Dimitrija Ljotića: Ne trebaju nam glasači, trebaju nam borci, pa je, kaže, shodno tome pribegao nizu nasilja.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.