MARTINOVIĆ O INCIDENTU SA OBRADOVIĆEM: U parlamentu ovo nije zabeleženo - TO SU RADILI SAMO HITLEROVCI I LJOTIĆEVCI!
Foto: Fonet

okršaj u skupštini

MARTINOVIĆ O INCIDENTU SA OBRADOVIĆEM: U parlamentu ovo nije zabeleženo - TO SU RADILI SAMO HITLEROVCI I LJOTIĆEVCI!

Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović je danas mišem od lap topa gađao u lice predsednika Administrativnog odbora Skupštine Aleksandra Martinovića

Objavljeno:

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović danas je, nakon što ga je poslanik Dveri Boško Obradović gađao mišem od laptopa, rekao da takvo ponašanje u parlamentu nije zabeleženo.

- Poslanik sam od, 2007, znači 10 godina sam u parlamentu i svašta sam video, a i sam sam radio neke stvari zbog kojih se danas kajem, ali ovo u parlamentu nije zabeleženo - rekao je Martinović za TV Prva.

Kako je istakao, to je prvi put da neki poslanik fizički nasrne na drugog poslanika.

Pogledajte momenat kada je Boško Obradović MIŠEM udario Aleksandra Martinovića u Skupštini (VIDEO)

foto: Printscreen

On je objasnio da je lider Dveri Boško Obradović na sednici dobio reč, ali ga je on lično prekinuo u sedmom minutu, jer je, kako je naveo, pričao o "Vučiću, Vučićevom bratu, da su svi lopovi, pa je vređao Maju Gojković i izneo transparent "Majo - pokrala si Novi Sad".

- Izrekao sam mu meru oduzimanja reči, on je ustao, prišao mi, počeo da vređa i mlati rukama. Potom je pokušao da iščupa mikrofon, a kada sam ja vratio mikrofon da bih nastavio sednicu on je uzeo miš i gađao me u nos - kaže Martinović.

Martinović je rekao da bi takvo ponašanje mogao da opiše samo rečju "fašizam", dodajući da su to radili "hitlerovci, crnokošuljaši, ljotićevci" i da je mislio da je to "daleko iza nas".

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.