JELENI SU OBILI KUĆU, MUŽU JOJ PRETILI PIŠTOLJEM A POLICIJA NIJE REAGOVALA? Odbornica Nove Stranke o hororu koji je preživela (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs, Na fotografiji: Jelena Grujić

uplašena za sebe i porodicu

JELENI SU OBILI KUĆU, MUŽU JOJ PRETILI PIŠTOLJEM A POLICIJA NIJE REAGOVALA? Odbornica Nove Stranke o hororu koji je preživela (VIDEO)

Incident se dogodio sinoć oko 19 časova

Objavljeno: 22:08h
Milica Božinović

U centrali Nove stranke danas je sazvana hitna konferencija za medije povodom incidenta koji se dogodio sinoć oko 19 časova, Jeleni Grujić, predsednici opštinskog odbora Nove stranke u Pećincima.

Jelena je u razgovoru za Espreso.co.rs objasnila šta se zapravo dogodilo u njenoj porodičnoj kući, kao i šta se nakon toga dešavalo sa pripadnicima Ministrastva unutrašnjih poslova. Ona je još rekla i da će tražiti policijsku zaštitu i da se plaši za sebe, supruga i njihovu maloletnu ćerku.

Važno je napomenuti da ovo nije prvi put da se Jeleni preti od kad je počela da se bavi politikom.

- Sinoć smo suprug, moja maloletna ćerka i ja došli sa slavlja, dok sam ja parkirala autom, suprug je već ušao, a zatim dotrčao do mene i počeo da viče: "Jelena, da li si dobro?! Iz kuće izlaze lopovi!"

Jedan od njih je uperio pištolj u mog supruga kada je krenuo da trči za njima da bi snimio registraciju. Ćerku smo sklonili na sigurno, a pošto se mnogo potresla morali smo da je slažemo da se u našoj kući snima serija i da je zbog toga nastala frka. Pozvali smo policiju, a oni su naravno rekli da imaju posla, i da će doći kasnije, iako im je rečeno da smo napadnuti oružjem - priča Jelena za Espreso i dodaje da je jako uplašena za svoju i bezbednost svoje porodice i da su pretnje koje joj mesecima upućuju, konačno ostvarili!

Šta nam je još Jelena ispričala pogledajte u videu ispod:

Lider Nove stranke Zoran Živković, obratio se medjima povodom ovog nemilog događaja i najoštrije osudio napad na Jelenu Grujić u njenom porodičnom domu u Pećincima i rekao da je to bila još jedna pokazna vežba zastrašivanja.

foto: Espreso.co.rs, Na Fotografiji: Zoran Živković

On je dodao da Nova stranka na izborima u Pećincima neće učestvovati zbog ovog incidenta, ako oni koji su sinoć upali u Jeleninu kuću ne budu uhvaćeni i ako ne budu objavljena njihova imena.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.