Predsednik opštine Doljevac optužio novinare da se zbog njih rešio lambordžinija!

voli, al mu brane

Predsednik opštine Doljevac optužio novinare da se zbog njih rešio lambordžinija!

Prvom čoveku tog gradića nije čudno da vozi auto 150.000 evra, dok Doljevac potpada u slabo razvijene opštine. Skupoceni automobil je prodao i trenutno vozi 13 godina starog "pežoa 106"
Objavljeno:

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić Međarac tvrdi da se protiv njega vodi "hajka", te da je morao da proda i svoj skupoceni "lambordžini"! Gašiću care, hvala ti za asfalt i trotoare: Gašićatori ministru posvetili pesmu! - Šta je problem da vozim lambodržini? - upitao je on. Inače, nekoliko godina zaredom Ljubić je Agenciji za borbu protiv korupcije, kao deo svoje imovine između ostalog prijavljivao čamac i 5 automobila, među kojima i skupoceni lambordžini.

Lambordžini, za koji kaže da ga je sa porezom i carinom platio 140.000 evra, Ljubić tvrdi da je nedavno prodao za tri puta manje para. Vulin spaja posao i zadovoljstvo: Otvara bazen, hoće li se opet će se skinuti u kupaći?! (FOTO)
Da podsetimo, uhapšen je sredinom prošle godine, a zatim i proveo dosta vremena u pritvoru zbog sumnje da je umešan u poreske utaje i korupciju. Tužilaštvo je tek nedavno odustalo od krivičnog gonjenja, ali je optužnica podignuta protiv 5 osoba, među kojima je i njegov rođeni brat. Šta je prvi čovek Doljevca pričao o svom Lambordžiniju možete da čujete na sledećem snimku (od 15:39)
juznevesti.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.