BAHATOST BEZ PREMCA: Vlast u Prijepolju izbacila samohranu majku iz Skupštine?
Foto: srpski pokret dveri

skandal!

BAHATOST BEZ PREMCA: Vlast u Prijepolju izbacila samohranu majku iz Skupštine?

- Najoštrije osuđujemo primitivan odnos vladajuće većine na čelu sa predsednikom opštine Dragoljubom Zindovićem - piše u saopštenju

Objavljeno: 11:42h

Srpski pokret Dveri danas je objavio saopštenje u kojem se navodi da je iz Skupštine u Prijepolju izbačena samohrana majka, a kako oni navode izbacili su je ljudi iz vlasti.

Saopštenje ovog pokreta prenosimo u celosti:

UHAPSITE UGLJANINA! Sulja hoće da odvoji Sandžak! Zašto država ne reaguje?

- Skupština opštine Prijepolje usvojila je odluku o povećanju cene grejanja za čak 12,5 procenata, dok su odbornicima povećane plate.

DVERI NAJAVILE BOMBU: MAJA GOJKOVIĆ pokazala modricu na NADLAKTICI, lekar konstatovao povredu PODLAKTICE!

- Nezadovoljni građani bili su okupljeni ispred zgrade SO Prijepolje, izražavajući svoje nezadovoljstvo zbog ovakvog udara na već oskudan kućni budžet. - Međutim, vlast ne samo što nije želela da čuje građane i njihove probleme, oni nisu dozvolili ni samohranoj majci da se obrati odbornicima, koja se i u pisanom i usmenom zahtevu najavila da će se obratiti odbornicima. - Podsećamo da je ona imala pravo da govori na sednici, što joj omogućuje član 133 Poslovnika o radu SO Prijepolje. - Nepuštanje samohrane majke da se obrati, prijepoljska vlast je direktno prekršila zakon, ne samo u političkom smislu, već i ljudskom - piše u saopštenju. - Najoštrije osuđujemo primitivan odnos vladajuće većine na čelu sa predsednikom opštine Dragoljubom Zindovićem, koji je preuzeo ulogu predsedavajućeg klimajući glavom predsednici skupštine šta sme, a šta ne sme da izgovori. - Licemerno je, da ista ta predsednica skupštine, Stana Marković, kaže da je svesna teške ekonomske situacije u kojoj žive Prijepoljci i da ona mora da vodi računa da ne ugrozi opstanak JKP Lim koje ima višak zaposlenih, a propustila je da kaže da je ona lično, koristeći se političkim uticajem i partijskim namirivanjem, zaposlila svog muža, baš u JKP "Lim".

- Ovo je pokazatelj da se ova vlast vodi isključivo logikom ličnih i partijskih interesa, dok interesi građana ostaju po strani.

Prijepoljcima više ništa ne preostaje nego da otkažu građansku poslušnost odbijajući da plaćaju račune JKP Lim, jer je cena grejanja podignuta da bi politički poslušnici dobili veće plate, a funkcioneri ostali u svojim foteljama - zaključuje se u saopštenju.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa gospodinom Zindovićem kako bismo proverili tvrdnje pokreta Dveri, međutim do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.