Ne treba mi policijski ološ! Čeda otpustio obezbeđenje koje mu radi o glavi!

Prekipelo mu

Ne treba mi policijski ološ! Čeda otpustio obezbeđenje koje mu radi o glavi!

Jovanović besno reagovao na društvenim mrežama komentarom da mu više ne treba obezbeđenje koje već 15 godina spletkari protiv njega
Objavljeno: 10:08h
Kipti od besa! Svi znamo kako je zgodna Čedina žena: Pogledajte kako tek izgleda njegova ćerka! (FOTO)
Samo tako bi se mogla nazvati reakcija Čedomira Jovanovića na današnje naslovne strane. Naime, nakon što je video da je udarna tema današnjeg Blica kako već godinama nelegalno koristi rotaciju, Jovanović je napisao na društvenim mrežama tekst sledeće sadržine:
Blic
- Odgovor Blicu: Ovim vašim bljuvotinama koje sam upravo pročitao dodajte ekskluzivu... Zahvalio sam se upravi i svom drugom policijskom ološu na 15 godina spletkarenja... Od ovog trenutka više neće moći da vam dižu tiraž svojim svinjarijama jer ne želim da ih vidim ni pored sebe ni pored svoje dece. Podrazumeva se ni bilo koga od šljama koji ih servisira kao što je to uradio Blic. U tekstu piše da je Jovanovića juče policija zaustavila na Brankovom mostu jer je na svom privatnom BMW-u koristio blinkere i rotaciju. Saobraćajci su mu tom prilikom napisali prekršajnu prijavu zbog zloupotrebe svetlosne i zvučne signalizacije.
Duet Tadić i Čeda: Hoćemo izbore, to je jedini izlaz
Zakon je još od 2013. zabranio korišćenje signalizacije na privatnim vozilima, a propisana kazna za taj prekšaj je od 15.000 do 30.000 dinara. Za sve to vreme Jovanović je imao rotaciju, ali MUP nije reagovao na to, iako Jovanović ima 24-časovno policijsko obezbeđenje. (Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.