BRNABIĆ PUŠTA DEVOJKU DA ODLUČUJE O JEDNOJ STVARI! Mlada doktorka za Anu donosi ovakve odluke! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

MODNI SAVETI

BRNABIĆ PUŠTA DEVOJKU DA ODLUČUJE O JEDNOJ STVARI! Mlada doktorka za Anu donosi ovakve odluke! (FOTO)

Podsetimo, Brnabićeva i Đurđićeva svojevremeno su se upoznale u jednom gej klubu u centru prestonice, tada su razmenile kontakte i potom počele sve češće da se viđaju

Objavljeno: 22:20h

Anu Brnabić, premijerku Srbije, stilizuje njena partnerka Milica Đurđić, saznaje Kurir. Naime, kako priča izvor našeg lista, a bliska prijateljica para, Đurđićeva daje modne savete Brnabićevoj šta za koju priliku da obuče.

- Njih dve imaju beskrajno poverenje jedna u drugu, a kako Milica prati trendove, ona je ta koja je zadužena za Anin izgled - kaže njihova prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

foto: Kurir

- Milica Anu savetuje koje odelo za koju priliku da obuče, zajedno idu u šoping, a otkako Ana ima mnogo obaveza kao šef Vlade, Milica joj neretko i sama kupi neki komad. Ana uvek traži savet od Milice šta sa čim da uklopi. I ono „Bosovo“ odelo koje je nosila na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića izabrala joj je Milica.

Za razliku od premijerke, koja nosi isključivo pantalone, rolke i sakoe, njene partnerka Milica Đurđić preferira damski stil.

foto: Fonet

Podsetimo, Brnabićeva i Đurđićeva svojevremeno su se upoznale u jednom gej klubu u centru prestonice, tada su razmenile kontakte i potom počele sve češće da se viđaju. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, otkako je Brnabićka postala premijerka, proredile su pojavljivanje u javnosti. Ipak, to se nedavno promenilo, pa sada redovno zajedno odlaze na javne događaje, a naročito od kada je Kurir otkrio ko je Milica Đurđić i objavio njihove zajedničke fotografije.

foto: Beta/Marina Lopičić

Hrvatski portal Index.hr

„ANINA CURA JE PRELEPA, IMA STILA“

O Ani Brnabić i njenoj devojci pišu i hrvatski mediji. Portal Index.hr navodi da se „cure sve češće pojavljuju zajedno na javnim događanjima u Srbiji“. Oni posebno hvale Brnabićkinu devojku Milicu.

- Prelepa je, ima ukusa i stila, hvale Milicu stilisti, a postala je jako draga i medijima i dobrom delu javnosti - piše ovaj hrvatski portal.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.