Ugljanin pozvao srpsku policiju da se povuče iz Sandžaka, A SADA MU JE MUP ODGOVORIO!
Foto: Beta

reakcija

Ugljanin pozvao srpsku policiju da se povuče iz Sandžaka, A SADA MU JE MUP ODGOVORIO!

Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana

Objavljeno:

Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana, kaže državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković!

Predsednik BNV Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi bezbednost građana i stabilnost u zemlji, poručila je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković, povodom zahteva koje je Ugljanin danas izneo u javnost.

- Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana. To Srbija svakako neće dozvoliti, niti njemu, niti bilo kome drugom - rekla je Popović Ivković.

Ugljanin je zatražio od nadležnih državnih organa da raspišu izbore za teritorijalnu autonomiju Sandžaka, te "povlačenje srpske policije, vojske i tajnih službi, kao i srpskih pravosudnih organa" iz te oblasti.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.