SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ OBJAVILA: Biće vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi
Foto: Fonet

da se opredele

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ OBJAVILA: Biće vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi

Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović izjavila je danas da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi

Objavljeno: 02.11.2017. 21:13h
  • 1

"Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele promenu postojećeg stanja i da li žele parlamentarne izbore, jer je očigledno ako žele da će ih i dobiti", kazala je Đukić Dejanović u Domu Vojske Srbije na svečanom otvaranju 16. Jesenjeg festivala zdravlja.

Komentarišući izjavu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da je napadnuta fizički od poslanika pokreta Dveri, Djukić Dejanović je kazala da je "nedopustivo da se na predsednicu parlamenta i ženu, ide takvim atacima koji imaju i fizički karakter".

foto: Beta / Miloš Miškov

"To zaista urušava ugled parlamenta i zaista osudjujem ponašanje parlamentaraca koji su sebi dopustili takvu bahatost", izjavila je ona.
Dodala je da je tačno da je Narodna skupština prostor u kojem se "uzavrele političke strasti teško mogu kontrolisati i da nikada nije sve idealno u parlamentu".

"To je tribina u kojoj se iznose suprotstavljani stavovi. Ja sam u metodologiji rada imala naviku da prekinem kada mi se učini da je toliko vrelo da ga ne mogu ohladiti intervenciom verbalnom, primenom poslovnika, a to čini i gospodja Maja Gojković", kazala je Djukić Dejanović.

(Espreso.rs / Beta)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media