Pitali smo penzionere da li će koristiti senior kartice, ali i popuste na pogrebne usluge! Oni su složni, ali o jednoj stvari ne žele da pričaju! (ANKETA)
Foto: Printscreen / Espreso.co.rs

NAVALI NARODE!

Pitali smo penzionere da li će koristiti senior kartice, ali i popuste na pogrebne usluge! Oni su složni, ali o jednoj stvari ne žele da pričaju! (ANKETA)

Od danas grad Beograd uvodi personalizovane senior kartice, na osnovu kojih će najstariji sugrađani moći prilikom kupovine da ostvare mnogobrojne popuste

Objavljeno:

Odlazak u prodavnice, apoteke, muzeje i pozorišta uskoro će beogradskim penzionerima biti znatno jeftiniji.

Od danas, grad Beograd uvodi personalizovane senior kartice, na osnovu kojih će najstariji sugrađani moći prilikom kupovine da ostvare mnogobrojne popuste.

ZA IZRADU KARTICA ZA PENZIONERE GRAD BEOGRAD DAJE 166.000 EVRA?! Mnogo ili malo? (FOTO)

Takođe, JKP "Pogrebne usluge" će penzionerima koji poseduju senior karticu dati 15 odsto popusta na troškove pogrebne opreme, organizacije sahrane i obezbeđenja neophodne dokumentacije, grobnice, spomenike...

S NAPREDNJACIMA SMRT JEFTINIJA 15 ODSTO! Šta kažete na ovaj POPUST pred izbore u Beogradu?

Pitali smo naše starije sugrađane šta misle o senior karticama za penzionere i da li će ih koristiti, ali i kako im se čini ideja o popustu na pogrebne usluge.

- "Upravo sam podigao karticu za sebe i suprugu, idem sad da popunim podatke i koristiću je, a o pogrebnim uslugama ne želim da pričam", rekao nam je stariji gospodin, dok su ostale gospođe bile oduševljene popustima koje će ostvariti.

Pogledajte video:

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.