NEMA KOME NIJE ZAPEVAO NA UVCE! Dačić: Pevam svima jer je onda teško da kažu nešto loše o Srbiji (VIDEO)
Foto: Fonet

raspevani socijalista

NEMA KOME NIJE ZAPEVAO NA UVCE! Dačić: Pevam svima jer je onda teško da kažu nešto loše o Srbiji (VIDEO)

Snimci Dačićevog pevanja Erdoganu objavljeni su na društvenim mrežama

Objavljeno:

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić govorio je u emisiji “Oko” na RTS i o svom pevanju, a kako kaže, peva svima jer je onda teško da kažu nešto loše o Srbiji.

Upitan o tome da li je bilo prikladno da peva predsedniku Turske, Dačić je rekao da svaku svoju večeru završava pesmom "Tamo daleko".

"Ja sam pevao sa Šojguom na ruskom, (Dejvidu) Mekalisteru (izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju) sam pevao 'Ko to laže, ko to kaže Srbija je mala' i učio ga da igra kolo", dodao je Dačić.

Snimci Dačićevog pevanja Erdoganu objavljeni su na društvenim mrežama. Na jednom snimku se može videti kako Dačić u blizni stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, peva pesmu "Osman-aga" na turskom jeziku.

Takođe, objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Dačić na svečanoj večeri peva "svoju" Miljacku, za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš.

Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića u junu ove godine pevao "O sole mio“ pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savetnikom predsednika Srbije Frankom Fratinijem.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.