OČITALA BUKVICU DUŠEBRIŽNICIMA! Zorana Mihajlović progovorila o raskidu dugogodišnje veze!
Foto: Dragana Udovičić

nije mogla da ćuti više!

OČITALA BUKVICU DUŠEBRIŽNICIMA! Zorana Mihajlović progovorila o raskidu dugogodišnje veze!

Iza potpredsednice Vlade je veoma turbulentan period. Naime, ona se ovih dana našla na meti oštrih kritika Srpske pravoslavne crkve, a episkop bački Irinej joj je poručio da joj treba psiholog

Objavljeno:

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, i dalje je srećna i zaljubljena do ušiju, a priče da planira da ostavi dugogodišnjeg partnera biznismena Vladimira Atanackovića je, izgleda, ne pogađaju uopšte

Ni njen dečko nije ostao imun na spekulacije da im je veza pred pucanjem, te je dušebrižnicima poručio da je sve u redu.

Iza potpredsednice Vlade je veoma turbulentan period. Naime, ona se ovih dana našla na meti oštrih kritika Srpske pravoslavne crkve, a episkop bački Irinej joj je poručio da joj treba psiholog. Čini se da joj ne cvetaju ruže ni u odnosima sa kolegama iz Vlade, pa se u medijima sve češće pojavljuju napisi o sukobu sa ministrom Zoranom Đorđevićem, ali i sa ministrom Aleksandrom Vulinom.

ZABRANA ZA LIDERA DVERI: Boško Obradović sprečen da uđe u SKUPŠTINU! Preti GERILSKOM BORBOM PROTIV REŽIMA!

foto: Promo

Međutim, čini se da sve to nije uticalo na emotivni život potpredsednice Vlade, pa joj na ljubavnom planu i dalje cvetaju ruže. Iako su sve glasnija nagađanja da je Mihajlovićeva na korak od toga da prekine dugogodišnju vezu sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem, ona je za “Alo!” otkrila da je u njenoj vezi i dalje sve savršeno.

- Ne, sve je netačno - kazala je za “Alo!” Mihajlovićeva kada smo je upitali da li je prekinula dugogodišnju emotivnu vezu i poručila nam da vikend provodi upravo u društvu svog voljenog.

- Vlada i ja sedimo i čitamo vašu poruku i Vlada poručuje dušebriznicima da je sve u redu, da se ne sekiraju, jer to može da utiče na njihov ten - navela je potpredsednica Vlade za naš list.

Inače, Zorana Mihajlović i Vladimir Atanacković upoznali su se i zavoleli u srednjoj školi.

- Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali smo bili ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina - kazala je ona nedavno za “Alo!” i dodala da je nakon toga Atanacković otišao u inostranstvo na usavršavanje.

foto: Fonet

- Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi - priznala nam je ona.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.