BOTOVI VARALI LJUDE I IZVLAČILI IM PARE? Pozivali se na SNS, zgrnuli BRDO NOVCA!
Foto: privatna arhiva / kurir.rs

kažu da Imaju uticaj na sam državni vrh!

BOTOVI VARALI LJUDE I IZVLAČILI IM PARE? Pozivali se na SNS, zgrnuli BRDO NOVCA!

Oni su u nekoliko navrata prodali priču da su uticajni naprednjaci i tako od naivnih građana izvukli ogromne pare za stanove koji su već kupljeni

Objavljeno: 29.10.2017. 14:14h
  • 13

UBIĆE GA AMBICIJA: Sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović obavlja ŠEST funkcija!

Svjetlana Lana Đurašković i njen partner Saša Savić dvaput prodali iste stanove, od kojih većina nije ni završena. Najaktivniji botovi SNS Svjetlana Lana Đurašković i njen partner Saša Savić prevarili su na desetine građana ubeđujući ih da imaju uticaj na sam državni vrh!


Oni su u nekoliko navrata prodali priču da su uticajni naprednjaci i tako od naivnih građana izvukli ogromne pare za stanove koji su već kupljeni.

- Nekoliko investitora u Srbiji žalilo se na ovaj dobro uigrani tandem koji za svoje prevare koristi čak i društvene mreže kako bi ubedio žrtve da su zaista u bliskoj vezi sa vladajućom garniturom. Za to im najčešće služe zajedničke fotografije sa uglednim naprednjacima, među kojima se izdvaja slika sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem. Slikaju se redovno i na štandovima SNS, kao i ispred njihovih prostorija. Služe se pričom u kojoj veličaju Aleksandra Vučića i pljuju opoziciju - navodi  dobro obavešteni izvor.

Prete prevarenima


Prema njegovim rečima, Đurašković i Savić su vlasnici zgrada u beogradskom naselju Mirijevo, koje nisu završene, a gradilište je zapušteno. Preduzeće „SL nekretnine i adaptacije“, čiji je direktor Svjetlana Đurašković, blokirano je više od 1.000 dana na iznos od 32.844.894 dinara, pokazuju podaci Narodne banke Srbije.

- Potpuno nesmetano varaju ljude za stanove, od kojih su neke prodali i po dva puta. Na desetine građevinskih preduzeća i firmi je prevareno, izgradnja stoji, protiv njih je podneto nekoliko krivičnih prijava za prevare. Čak su bili agresivni, pa su džipovima dolazili i pretili ljudima - kaže sagovornik, inače vlasnik placa koji upravo pokušava da raskine ugovor sa ovim, u najmanju ruku, problamatičnim parom.

foto: Filip Plavčić

Savić negira


Naš sagovornik tvrdi da je njegova agonija počela kada je njegov otac potpisao ugovor sa Aleksandrom Miloševićem i njegovom firmom „Neopolis“ 2006.

- Gradnja je počela na vreme i poštovani su rokovi sve do smrti Miloševića 2008. Prema tom ugovoru, mojoj porodici je trebalo da pripadne 950 kvadrata, što je jedna zgrada. Kompleks je trebalo da ima deset zgrada. Trenutno je nadzidano pet zgrada, a nijedna nije završena. Svi problemi počinju kada Svjetlana Lana Đurašković i Saša Savić, sa firmom „SL nekretnine i adaptacije“, preuzimaju ugovor i obaveze „Neopolisa“. Tada nastaje pakao - priča on.


Saša Savić nije bio raspoložen da odgovara na pitanja i negirao je tvrdnje oštećenih.

- Lepo se informišite na drugoj strani. Znači, nikakve prodaje, duple prodaje i ostale stvari, to su sve gluposti. To nema blage veze sa istinom. Kakvi džipovi i pretnje. To su prave gluposti, nemamo mi šta da pričamo - kratko je poručio Savić i prekinuo vezu.


Ne vraćaju pare

KRIVIČNA PRIJAVA


Pojedini prevareni građani žalili su nam se da su im Đuraškovićeva i Savić pretili.

- Rekli su nam će nas prijaviti policiji za iznudu ako nastavimo da ih zovemo da nam vrate pare koje smo im dali za neizgrađene stanove - ispričali su naši sagovornici. Jedna od oštećenih kupaca podnela je čak i krivičnu prijavu u OUP Čukarica zbog pretnji.

Ogorčeni

GRAFITI „LOPOVI“ KRASE ZIDOVE

I dok je Tviter nalog Lane Đurašković krcat objavama protiv opozicije, kivni građani su svoj revolt iskazali na poluzavršenim zgradama, po čijim zidovima i ulazima su ispisane poruke „Lopovi“ i „Sale, lopove“. Ti grafiti su veoma brzo precrtani.

foto: Zorana Jevtić

(Espreso.rs / Izvor: kurir.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media