BRNABIĆ OBEĆAVA: Penzije od januara 2018. veće nego pre mera 2014.!
Foto: Fonet

dobra vest?

BRNABIĆ OBEĆAVA: Penzije od januara 2018. veće nego pre mera 2014.!

Penzije će, istakla je, posle povećanja od 1. januara 2018, za 90 odsto penzionera biti veće nego pre mera 2014. godine, izuzimajući one koji imaju najveće penzije

Objavljeno:

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će posle povećanja penzija od 1. januara 2018. godine penzije za 90 odsto poenzionera biti veće nego što su bile 2014. godine i pre mera fiskalne konsolidacije.

Brnabić je to odgovorila na poslaničko pitanje poslanika Jovana Jovanovića kada će penzije biti povećane i podsetila da su u 2008. godini penzije bile četiri puta povećavane.

MARTINOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ALEKSANDRA VUČIĆA: Evo koji profesori su mu dali DESETKE na FAKSU! (VIDEO)

Tada je, kaže, bila reč o političkom povećanju penzija i prikupljanju glasova pred izbore i stoga je zemlja išla u bankrot, koji je uspela nova vlast da spreči fisklanim merama.

"Na svu sreću, zahvaljujući ovim nepopularnim i hrabrim odlukama u prethodne tri godine, mi danas imamo rast koji se zasniva na proizvodnji, investicijama, izvozu i zdravim osnovama" rekla je Brnabić.

Penzije će, istakla je, posle povećanja od 1. januara 2018, za 90 odsto penzionera biti veće nego pre mera 2014. godine, izuzimajući one koji imaju najveće penzije.

Dodala je i da će mere koje se tiču penzija biti ukinute 2018. godine.

Ona je više puta prekidana u odgovorima na pitanja te je zamolila da joj dozvole da, kada je već pitaju, i da odgovori na postavljena pitanja.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.