MARTINOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ALEKSANDRA VUČIĆA: Evo koji profesori su mu dali DESETKE na FAKSU! (VIDEO)
Foto: Fonet

skupština

MARTINOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ALEKSANDRA VUČIĆA: Evo koji profesori su mu dali DESETKE na FAKSU! (VIDEO)

Martinović je rekao i da takav student "očigledno ne pripada građanskoj eliti Srbije

Objavljeno: 14:29h

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović doneo je svoj indeks, ali i foto-kopiju indeksa predsednika Srbije Aleksandra Vučića u parlament.

Martinović je tako ispunio ono što je najavio na jučerašnjem burnom zasedanju, a kako je rekao, lider njegove stranke i predsednik države završio je fakultet sa prosečnom ocenom 9,44.

Konstatujući da Balša Božović iz DS-a nije doneo svoj indeks, Martinović je ironično rekao da želi da pročita deo ocena koje je tokom studiranja dobio, kako je više puta ponovio, "neuki, neobrazovani predsednik Srbije". Martinović je rekao i da takav student "očigledno ne pripada građanskoj eliti Srbije, kojoj očigledno pripadaju ovi iz Demokratske stranke", spomenuo je i kontroverznu anketu o Nadeždi Petrović i Urošu Prediću, a zatim je redom čitao predmete iz kojih je Vučić dobio desetke, napominjući i imena pojedinih profesora, od kojih su neki u opozicjii.

Martinović je rekao da je Vučić iz Uvoda u pravo dobio 10, iz sociologije 10, iz Ustavnog prava 10, iz Političke ekonomije 10, i to kod Labusa koji je njegov politički protivnik, kod Vesne Rakić Vodinelić isto. Prekinula ga je predsednica Skupštine, uz osmeh, rečima "Hvala, dosta desetki", a Martinović je svoje izlaganje završio uz aplauz. Funkcioner SNS je rekao i da je njegova stranka "narodna, da ne krije ništa i da želi da građani znaju sve o njima".

Video u kojem Aleksandar Martinović čita Vućićeve ocene sa fakulteta, pogledajte OVDE.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.