Svečano otvarali semafore, kontejnere, klupe! 5 SLIKA SRPSKE VLASTI ZBOG KOJIH ĆE VAM IĆI SUZE! Od smeha ili od... (VIDEO) (FOTO)
Foto: Twitter printscreen

VREĐAJU INTELIGENCIJU

Svečano otvarali semafore, kontejnere, klupe! 5 SLIKA SRPSKE VLASTI ZBOG KOJIH ĆE VAM IĆI SUZE! Od smeha ili od... (VIDEO) (FOTO)

Evo kakve je sve "investicije" u rad puštala vlast u Srbiji, sa osmehom, pred kamerama

Objavljeno:

Ni Nušić, ni Domanović ne bi opisali pojedine prizore koje nam danas priređuju lokalne vlasti.

Poslednja u nizu: otvaranje sandučića u zgradi u Mladenovcu, i uručivanje ključića stanarima.

Ne, ne izmišljamo. Juče je ova vest šokirala mnoge.

NAPREDNJACI NADMAŠILI SAMI SEBE: Predsednik opštine Mladenovac svečano otvorio poštanske sandučiće! DODELJIVALI KLJUČIĆE STANARIMA!! (FOTO)

No, to ne bi trebalo da nas čudi. Evo kakve je sve "investicije" u rad puštala vlast u Srbiji, sa osmehom, pred kamerama.

Pobednik

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić otvorio je ni manje ni više nego - semafor! Ovaj montipajtonovski prizor izazvao je lavinu komentara kako Kraljevcčana, tako i korisnika društvenih mreža.

Terzićev potez je izazvao i veliki broj komentara na društvenim mrežama, pa je tako na tviteru čak pokrenut i haštag #terzićaSemafor.

SULUDO DA NEMA DALJE! Gradonačelnik koji je otvorio semafor u Kraljevu dobio ULICU!? (FOTO)

Otvarali i česme

Iako je nova česma u Kraljevu pre dve godine bila donacija nevladine organizacije gradski zvaničnici su se okupili da proslave njeno "puštanje u rad".

Gradonačelnik i njegov zamenik lepo su se slikali tada.

SVEČANO postavio nove kontejnere!

U Ulici Marijane Gregoran, početkom godine, postavljanju kontejnera prisustvovao je i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

A ŠTA STE VI URADILI DANAS?! Jovičić SVEČANO postavio nove kontejnere na Karaburmi! (FOTO)

Kraljevačka vlast otvorila robnu kuću

Iako nije jedina kineska prodavnica u gradu, vlast u Kraljevu je jednu robnu kuću predstavila kao izvrsnu stranu investiciju.

Nismo najgori

Da se prilike za slikanje ne propuštaju ni u svetu dokazuje primer gradonačelnika Sočija koji je "u rad" pustio - klupu. Doduše savremenu, sa usb punjačima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.