OTKRIVENO ZAŠTO JE POKOJNI GRADONAČELNIK KRUŠEVCA IŠAO NA TAJVAN: NALED objasnio celu istinu
Foto: Fonet

tragedija

OTKRIVENO ZAŠTO JE POKOJNI GRADONAČELNIK KRUŠEVCA IŠAO NA TAJVAN: NALED objasnio celu istinu

Dragi Nestorović je preminuo na službenom putu u Aziji

Objavljeno:

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj izrazila je žaljenje zbog smrti gradonačelnika Kruševca Dragog Nestorovića i izrazila saučešće porodici, te otkrila detalje njegove posete Tajvanu.

Podsetimo, gradonačelnik Kruševca preminuo je jutros na Tajvanu, gde je boravio od 16. oktobra kao deo delegacije NALED-a, u okviru posete koja je za cilj imala jačanje trgovinske i ekonomske saradnje, razmene znanja i najboljih praksi u primeni IT rešenja za dobru upravu i brzi lokalni razvoj, saopšteno je iz NALED-a.

Delegaciju su činili članovi rukovodećih tela NALED-a iz redova lokalnih samouprava i izvršna direktorka, a poseta je realizovana u organizaciji tajvanske strane. Tokom šest dana delegacija je imala sastanke sa predstavnicima gradova Tajpej i Kaosijung, naučnih institucija i agencija za promociju trgovine i investicija. - Dragi se spremno odazvao pozivu za studijsku posetu Tajvanu jer se kao inženjer posebno zanimao za "pametna rešenja" za gradove u oblasti javne rasvete i promocije turizma. S ponosom, ali nenametljivo je tokom posete govorio o potencijalima Kruševca, ističući uvek i ključne specifičnosti ostalih gradova u delegaciji - rekla je izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović. (Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.