SNS KORISTIO DRŽAVNE MAŠINE ZA STRANAČKU AKCIJU?! Skandal u Vranju (FOTO)
Foto: Facebook/Vranjske

reklama o našem trošku

SNS KORISTIO DRŽAVNE MAŠINE ZA STRANAČKU AKCIJU?! Skandal u Vranju (FOTO)

Ivica Ristić, predsednik Saveta mesne zajednice Sobina, negirao da je bilo upotrebe mehanizacije

Objavljeno:

Mesna zajednica Sobina u Vranju i Mesni odbor SNS organizovali su prošle nedelje radnu akciju u kojoj je uređivana javna površina u ovom naselju - krečene su i farbane prostorije.

Izvršioci radova bili su dobrovoljci ispred Srpske napredne stranke, a pomogla im je mehanizacija JP "Vodovod" iz Vranja.

Kako pišu Vranjske, mehanizacija JP „Vodovod" je bez radnih naloga upotrebljena u stranačke svrhe, a i sami radnici "Vodovoda" su nosili majice sa stranačkim obeležjima dok su "dobrovoljno" učestvovali u akciji.

foto: Vranjske/Facebook

Ivica Ristić, predsednik Saveta mesne zajednice Sobina, u izjavi za InfoVranjske negirao da je bilo upotrebe mehanizacije JP "Vodovod" u ovoj radnoj akciji, iako fotografije sa ovog događaja pokazuju suprotno.

- Bila je to radna akcija u MZ koju ne bi mogli da izvedemo bez Mesnog odbora SNS, a cilj je bilo uređivanje opštinskog zemljišta za dečje igralište, krečenje prostorija spolja i iznutra - rekao je Ristić, i dodao da "sve ovo ne bi mogli da urade da nije bilo dobrovoljnog rada prijatelja".

(Espreso.co.rs/Vranjske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.