Panika iznad Beograda! Avion Vlade Srbije s Vučićem u njemu kružio 45 minuta!

na kraju sleteo u Niš

Panika iznad Beograda! Avion Vlade Srbije s Vučićem u njemu kružio 45 minuta!

Avion Vlade posle više kruženja nad Beogradom nije uspeo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla", te je morao da produži na jug
Objavljeno: 13:30h

Problematični avion Vlade Srbije, "Falkon", zbog magle nije uspeo da sleti na beogradski aerodrom. U avionu je bio premijer Aleksandar Vučić. Avion je preusmeren za Niš, gde je i sleteo. Srbija osvaja hrvatsko nebo: Er Srbija kupuje Kroacija erlajns? Avion Vlade Srbije posle više kruženja nad Begradom nije uspeo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla", te je morao da produži za Niš! Problematični "Falkon", koji je star više od 30 godina, poslednjih godina imao je čitav niz kvarova, pa i incidentnih situacija.

Da podsetim, jedna od najdramatičnijih situacija dogodila se u maju ove godine, kada je tim avionom u Vatikan leteo predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa svitom, pošto se ugasio jedan od motora, pa su morali da se vrate za Beograd. Avioni iz Srbije ponovo lete za Ameriku! Podsetite se kako je to nekada bilo! (VIDEO) I prethodna vlast je imala problema s "Falkonom", pa je jednom prilikom 2010. tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac kasnio zbog kvara na avionu, a Mirko Cvetković, koji je u to vreme bio premijer, morao je da se vrati s leta za Bugarsku je je pilot detektovao "nedozvoljene potrese na letetlici". Priča o kupovini novog "Falkona" bila je aktuelna još 2012. godine, ali je premijer to odmah stopirao, zbog velikih troškova, pošto avion tog tipa košta oko 30 miliona evra. (Espreso.co.rs / alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.