Zorana, obuzdaj Dinkića u sebi! FUNKCIONERI SNS-A OSULI PALJBU PO POTPREDSEDNICI VLADE!
Foto: Fonet

OŠTRO!

Zorana, obuzdaj Dinkića u sebi! FUNKCIONERI SNS-A OSULI PALJBU PO POTPREDSEDNICI VLADE!

Zorana Mihajlović udarila je na stranačke kolege!

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade i visoka funkcionerka SNS-a istakla je da u toj stranci ima onih koji u sebi ne mogu da obuzdaju svog prvog šefa - Šešelja. Njene stranačke kolege uzvratile su joj udarac i poručile da Zorana ne može u sebi da obuzda svoje prve šefove - Miroljuba Labusa i Mlađana Dinkića.

Mihajlovićeva je rekla da se možda ne sviđa „prvoborcima“ u SNS-u, koji misle da je dovoljno što su tu od prvog dana.

SNS KLOVN: Oktobar je dan za prevenciju borbe! NAPREDNJAK IZ NIŠA JE NOVA ZVEZDA POLITIČKIH GAFOVA! (VIDEO)

- Nisam zaboravila ni kako sam bila usamljena kad sam predložila da Vučić, a ne Tomislav Nikolić, bude naš kandidat za predsednika. I uvek sam govorila ono što mislim. To se možda ne sviđa nekim „prvoborcima“, koji misle da je dovoljno samo to što su tu od prvog dana - kazala je ona u intervjuu za jedan dnevni list.

- Ali ako bismo ih analizirali, onda bi se pokazalo da su to oni malobrojni koji u sebi, u svojoj ličnosti ne mogu da obuzdaju svog prvog šefa - Šešelja - istakla je Mihajlovićeva.

Jadranka Joksimović, ministarka i funkcionerka SNS-a, poručila je da mnogi koji su došli u SNS imaju prve šefove.

foto: Beta

- Ja mislim da mnogi koji su došli u SNS imaju prve šefove, ne samo Šešelja, koje ne mogu da obuzdaju u sebi - rekla je za „Alo!” Joksimovićeva, verovatno aludirajući na to što je Zorana Mihajlović bila članica G17 plus.

Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsednišvta SNS-a, istakao je da Zorana u sebi ne može da obuzda Miroljuba Labusa, kao njenog prvog šefa.

foto: Filip Plavčić

- Kao i sve one sa kojima je sarađivala i koji su dvehiljaditih razarali srpsku privredu i ekonomiju. Ona se zalaže za tu vrstu koncepta, pljačkaških privatizacija G17 plus, čiji je nekada bila član - kazao je on za „Alo!” i dodao da bi Mihajlovićeva najpre morala sebe da preispita.

- Sve što je rekla pokazuje do koje granice bestidnosti je spremna da ide i da sebe prikazuje važnijom od Vučića. Samo ona radi, svi drugi su neradnici. Ona najmanje radi svoj posao, ona je čist neradnik koji se samo promoviše. Ostale žene u SNS-u, Jorgovanka Tabaković, Marija Obradović, Jadranka Joksimović, nemaju potrebu za samopromocijama. One predano rade svoj posao i imaju pet puta veći rezultat nego što ima ona - kazao je on i dodao da je izgradnju puteva kojima se Mihajlovićeva hvali ugovorio Aleksandar Vučić.

foto: Nebojša Mandić

- Očigledno iz svoje glave nije izbacila Miroljuba Labusa. Ona ne može zbog sujete da podnese što nije premijer. Prvo nije mogla da podnese što nije ministar energetike, a životna želja joj je da bude premijer ili predsednik države. Priča da je ona prva predložila Vučića za predsedničkog kandidata notorna je laž, ona je htela da bude predsednički kandidat, pa nije mogla da podnese što će to da bude Vučić - kazao je on i istakao da je Mihajlovićeva nebitna u SNS-u.

- Mislim da ima želju da nas natera da kao bude izbačena iz SNS-a i da se pretvara kao žrtva, a suštinski jedva čeka da napusti samu stranku i da krene nekim svojim putem, što, pravo da vam kažem, uopšte ne bi bila šteta za SNS - zaključio je Đukanović.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.