VULIN O SLUČAJU TETKE IZ KANADE: Kajem se što sam rekao istinu!
Foto: Fonet

ma da li je on realan?!

VULIN O SLUČAJU TETKE IZ KANADE: Kajem se što sam rekao istinu!

Ministar Vulin izbegavao je pitanja novinara u vezi sa ovom temom, neko vreme

Objavljeno: 11:01h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je, na predstavljanju rezultata 100 dana Vlade Srbije u Kruševcu, odgovorio na pitanje koje je nedeljama izbegavao - o "slučaju tetka". Vulin je rekao da se iskreno kaje što je govorio istinu i da se raduje što će sve ponovo da se istraži.

Na pitanje N1 u vezi sa "slučajem tetka", rekao je da su tu priču "mediji objavljivali konstantno na šest meseci" u poslednje dve godine, a sada je, ocenjuje, interes da bude u centru pažnje.

Navodi da je Agencija imala te podatke šest godina, a da se tek posle četiri godine njih setila.

TETKA IZ KANADE MI DALA 200.000 EVRA DA KUPIM STAN: Vulin NE MOŽE da dokaže poreklo novca kojim je kupio luksuznu nekretninu!

CENZURISANA TETKA IZ KANADE: Izveštaj o POREKLU VULINOVOG NOVCA JE ZABRANJEN ZA JAVNOST!

foto: Dragana Udovičić, Reuters, Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

"Pre šest godina sam kupio stan, kad nisam bio predstavnik vlasti, bio sam narodni poslanik, i to nekoliko nedelja. Iskreno se kajem što sam rekao istinu, što nisam razmišljao kako ta istina zvuči, iskreno se kajem što sam samo rekao istinu - nisam trebao da kažem kako je to urađeno, da mi je pomogla porodica, trebao sam nešto drugo da kažem. Trebao sam da ne kažem istinu... Mogao sam da ne prijavim, da prijavim na suprugu, majku, oca... Legalno, zvanično, javno, prijavio sam kupovinu svog stana, sa suprugom i čitavom porodicom... Trebao sam da postupim kao ovi za koje otkrivate da kupuju jahte po Hrvatskoj... Rekao sam istinu, ne razmišljajući koliko će biti štetna, šta će uraditi meni i mojoj porodici, šta će meni u političkom smislu uraditi... Ja sam rekao i radujem se da se sve ponovo istraži. Šta će biti ako se sve potvrdi da je onako kao što sam rekao? Hoće li neko, bilo ko od vas, reći - ja sam pogrešio", pitao je.

VULIN POSLE TETKE SAMO REĐA! Hoće da otpušta invalide, a da zapošljava ČLANOVE PARTIJA!

Istakao je da postoji i pretpostavka nevinosti, a da "ako, možda" niko od novinara nije napisao.

Iskreno se kajem što sam govorio istinu, nisam trebao, zaključio je.

Podsetimo, ministar Vulin izbegavao je pitanja novinara u vezi sa ovom temom, neko vreme.

Na današnjem predstavljanju rezultata vlade, ministarka Ana Brnabić je rekla da rekonstrukcije Vlade Srbije neće biti, da je zadovoljna ministarstvima i da je možda potrebna samo bolja koordinacija.

Najavila je povećanje plata i penzija - penzije 5, plate za većinu u javnom sektoru 10 odsto.

Brnabić obećala plate veće za 10, a penzije za 5 odsto! Slomila čašu i viknula ŽIVELA SRBIJA!

Ministar je rekao i da ambasador SAD Kajl Skat treba da prestane da se izjašnjava o njemu.

foto: Beta

Meseci rada na popravljanju imidža SAD u Srbiji mogu biti pokvareni jednom izjavom, rekao je Vulin. On je kratko naveo da ne želi da se izjašnjava o ambasadoru Skatu, a i da ambasador Skat treba da prestane da se izjašnjava o njemu.

Podsetimo, posle tvita ambasadora Kajla Skata sa tekstom Vašington posta u kome se govori kako ministar Vulin hvali ratnog zločinca, srpski zvaničnici američkom predstavniku poručili su da se ne meša.

(Espreso.co.rs/N1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.