MANJE VINA, MANJE VINA: Erdogan u Srbiji cirkao, i to SAMO DOMAĆE!
Foto: KURIR

isključivo belo

MANJE VINA, MANJE VINA: Erdogan u Srbiji cirkao, i to SAMO DOMAĆE!

Kamere su takođe zabeležile da pojedini ministri nisu pripremili olovke za potpisivanje međudržavnih sporazuma, u prisustvu Vučića i Erdogana

Objavljeno:

Posetu predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu, pored činjenice da je došao sa izuzetno velikom delegacijom u kojoj je, pored ostalih, bilo i 185 turskih privrednika, obeležili su i detalji, koji se ne planiraju protokolom, ali daju "boju" zvaničnim razgovorima.

Jedan od tih detalja je i ručak koji je priređen turskom lideru i delegaciji koju je doveo sa sobom u Srbiju.

Turska delegacija je, između ostalog, bila poslužena i domaćim vinima a na fotografiji do koje je Kurir došao vidi se da je turski predsednik ljubitelj belog vina.

foto: KURIR

Kamere su takođe zabeležile da pojedini ministri nisu pripremili olovke za potpisivanje međudržavnih sporazuma, u prisustvu Vučića i Erdogana.

Tako je ministru Zoranu Đorđeviću olovku dodao njegov kolega Aleksandar Antić, a Đorđević mu je, po potpisivanju, uredno vratio, kako bi i ministar rudarstva mogao da stavi potpis na jedan od 12 potpisanih sporazuma.

Hemijska olovka ministra kulture Vladana Vukosavljevića je "zakazala" tokom potpisivanja, pa je on pozajmio olovku koja je stajala ispred predsednika Vučića.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.