PROTERAĆU TE IZ SRBIJE, SAMO DOĐI, UBICO SRBA! Šešelj uputio brutalne pretnje Lauševiću!
Foto: Kurir

paklene reči!

PROTERAĆU TE IZ SRBIJE, SAMO DOĐI, UBICO SRBA! Šešelj uputio brutalne pretnje Lauševiću!

- Taj skot bi trebalo da me se plaši. Ubio je dva crnogorska Srbina

Objavljeno: 10:38h

Vojislav Šešelj (62) žestoko je udario na Žarka Lauševića (57)!

Lider radikala Vojislav Šešelj ponovo je uspeo da šokira javnost rekavši da je glumac Žarko Laušević “monstruozni ubica i montenegrin koji je u pijanstvu ubio dva časna crnogorska Srbina”.

- Taj skot bi trebalo da me se plaši. Ubio je dva crnogorska Srbina, on je Montenegrin i šta ima da traži u našoj zemlji - samo je deo salvi uvreda koje je lider radikala uputio slavnom glumcu, koji se u filmu "Boj na Kosovu" proslavio u ulozi srpskog junaka Miloša Obilića!

MISTERIJA LEGIJINOG ZAHTEVA ZA DOLAZAK NA SAHRANU MAJKE: Viši sud krije odluku od javnosti

On je gostujući u jednoj emisiji i odgovarajući na pitanje da li se prepoznao u knjizi Žarka Lauševića “Godina prođe dan nikako“ rekao i da je jurio Lauševića po Beogradu da bi ga ispitao oko te knjige u kojoj je, kako kaže, mnogo izmišljotina, ali da u tome nije uspeo.

foto: Filip Plavčić

- Ja sam se prepoznao kod Lauševića i onda sam ga tražio po Beogradu i opet je umakao. Laušević je monstruozni ubica. On je ubio dva čoveka gotovo iz čista mira, u pijanstvu. Izazvao incident u kafani, pa je onda kada se našao na podu potegao pištolj i pucao i dok nije ispraznio šaržer nije prestajao da puca. I osuđivan je na različite kazne i onda ga režim Borisa Tadića pomiluje, a lično je tada ministar Ivica Dačić išao u Njujork da mu odnese pasoš. To je skandal na koji sam ja u Hagu reagovao – rekao je Šešelj u dahu, a onda nastavio da vređa glumca.

- Čitao sam njegovu knjigu i zato sam tražio da ga uhvate da ga ispitam povodom te knjige. On je lažovčina jedna, petljao je tamo, on je sada nevin, a ova dvojica mladića koje je ubio oni su krivi. I to dva Srbina jedinca on je ubio, a on je montenegrin njegov brat je bio aktivista u Liberalnom savezu Slavka Perovića, i kada jedan montenegrin ubije dva časna crnogorska Srbina možete misliti kako ja na to reagujem – rekao je Šešelj.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.