BIO JE VIĐEN ZA PREDSEDNIKA SRBIJE, a sad je napustio zemlju! Otkrivamo gde je nestao BELI PRELETAČEVIĆ! Šokiraće vas čime se danas bavi!
Foto: Reuters

ekskluzivno

BIO JE VIĐEN ZA PREDSEDNIKA SRBIJE, a sad je napustio zemlju! Otkrivamo gde je nestao BELI PRELETAČEVIĆ! Šokiraće vas čime se danas bavi!

On je nestao iz aktivnog javnog života, i povremeno se oglašavao na Tviteru, a kako saznaje Espreso, trenutno je van zemlje

Objavljeno: 13:26h
Milica Božinović

Najveće iznenađenje predsedničkih izbora bio je svakako originalni mladić iz Mladenovca, koji je pobedio iskusne političke igrače i osvojio treće mesto u izbornoj trci, ali i simpatije ogromnog dela populacije, naročito mlađe.

Optužili su ga da sarađuje sa SNS: Ovako Beli odgovara na priče da je LAŽNA OPOZICIJA

Ljubiša Preletačević Beli politička je senzacije Srbije, o kojoj su pisali i strani mediji, a osvojio je poverenje 9.43 odsto izašlih birača, i to naizgled neozbiljnom predsedničkom kampanjom.

KAPIRAM KINTU, ALI NIJE SRBIJA OVO ŠTO TI RADIŠ: Beli uputio OTVORENI TVIT Mitroviću! (FOTO)

Mnogi su se pitali: šta je sledeće? Da li je Beli fenomen koji je kratko trajao, ili će konkretizovati podršku koju je dobio?

foto: Nebojša Mandić

On je nestao iz aktivnog javnog života, i povremeno se oglašavao na Tviteru, a kako saznaje Espreso, trenutno je van zemlje.

BELI UKUCAO PALMU! Posle ove izjave, GORI JAGODINA, a kako će tek reagovati Marković? (FOTO) (VIDEO)

On je u Švajcarskoj, gde radi na građevini, kaže naš izvor blizak Luki Maksimoviću, odnosno Ljubiši Belom.

Ipak, kako nam se bliže beogradski izbori, a Beli planira da preko grane ostane nekoliko meseci, nije isključeno da on "začini" i prestoničku trku za glasovima.

Živi bili, pa videli!

Bonus video: Beli čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / M. Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.