ĐILASA HAPSE ako se kandiduje za gradonačelnika Beograda? Upozorenje stiglo iz VRHA GRADSKE VLASTI!
Foto: Beta

pretnja

ĐILASA HAPSE ako se kandiduje za gradonačelnika Beograda? Upozorenje stiglo iz VRHA GRADSKE VLASTI!

Ključni uslov Đilasa za kandidaturu je dogovor opozicije o izlasku na jednoj listi

Objavljeno: 08:02h

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas dobio je upozorenje da će biti uhapšen ukoliko prihvati ponudu da bude zajednički kandidat opozicije na predstojećim izborima u Beogradu, piše Danas.

Naime, kako piše ovaj list, jedan od visokih funkcionera sadašnje gradske vlasti poručio je Đilasu preko posrednika da će "odmah posle izbora biti procesuiran", i da se "već prikupljaju materijali" za tu operaciju.

Đilas je za Danas rekao da "tačno zna šta je i kako je radio dok je bio na funkciji gradonačelnika Beograda", i da ga "ne mogu zastrašiti", ali i da su moguće svakakve nameštaljke.

Dodao je i da je hapšenje njegovih najbližih saradnika po dolasku SNS na vlast bilo pokušaj zastrašivanja i diskreditacije poštenih ljudi.

- Vreme sve pokaže. Pokazaće se ko je sve bio umešan u to - rekao je Đilas i dodao da je njegov ključni uslov za kandidaturu dogovor opozicije o izlasku na jednoj listi, ili barem velike većine opozicionih stranaka.

Istraživanja pokazuju da zajednička lista sa Đilasom na čelu ne bi imala manje od 35 odsto glasova, a bivši gradonačelnik ne odbacuje mogućnost saradnje sa bivšim bliskim saradnikom Aleksandrom Šapićem, koji bi imao oko 12 odsto glasova.

Jedina saradnja koju Đilas odbacuje je ona sa Srpskom naprednom strankom.

(Espreso.co.rs/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.