NIŠTA BEZ 3 PLATE! Pogledajte koje je sve JAKO DOBRO PLAĆENE funkcije Bogdan Laban imao GODINAMA! (VIDEO)
Foto: Fonet

bahati, a skupi naprednjak

NIŠTA BEZ 3 PLATE! Pogledajte koje je sve JAKO DOBRO PLAĆENE funkcije Bogdan Laban imao GODINAMA! (VIDEO)

Laban je pretio profesoru Polovini da će mu "iščupati grkljan"

Objavljeno:

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, koji je u javnost dospeo preteći profesoru Građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini da će mu "iščupati grkljan", od 2012. do prošle godine imao je mesečne prihode iz raznih institucija, a godinama je primao po tri plate!

BAHATI SNS-OVAC! Bogdan Laban ima kuću od 350 kvadrata, trosoban stan, vikendicu, dva placa, BMW i Harli Dejvidson! I sve to s platom od 115.000 dinara!

BOGDAN LABAN, SILEDŽIJSKI GRADONAČELNIK IZ SNS, gradi privatni raj u Subotici: kuću, bazen, teniski teren, a prima platu 115.000 dinara! (EKSKLUZIVNI FOTO)

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

MUŽ POZNATE SRPSKE PEVAČICE ŠAMARAO NAPREDNJAKA? Vladimir Polovina optužio Spasoja Vujovića!

Tako je sadašnji gradonačelnik, koji nije snosio nikakve posledice za svoje bahato ponašanje, brutalno vređanje, psovanje i verbalno maltretiranje profesora Polovine, već je i dalje na čelu Subotice, 2012. godine primao tri plate.

Bio je poslanik u Skupštini AP Vojvodine i primao mesečno 41.000 dinara, bio odbornik Skupštine grada Subotice i za to dobijao 16.000, i bio direktor ogranka u Elektrovojvodini i za tu funkciju primao 170.000 dinara. To je ukupno 227.000 dinara.

foto: Printscreen/Acas

Onda je 10. septembra 2014. Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio takođe tri funkcije, doduše - dve su tada već bile završene. Bio je i dalje poslanik Skupštine AP Vojvodine, odbornička funkcija u Skupštini grada Subotice mu je trajala od 17. maja 2012. do 21. marta 2013. godine, a 2013. i to 22. marta postao je direktor Zoološkog vrta Palić i obavljao ovu funkciju do 22. aprila 2014. godine, a za nju je dobijao 100.000 dinara.

foto: Printscreen/Acas

Onda je 2015. godine živeo samo od poslaničke plate od 41.000 dinara, ali baš čudno jer je baš te godine Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio da je kupio novi automobil, i to ni manje ni više nego BMW 520. Laban je uspeo da od plate od 41.000 dinara promeni auto, pa sa "hjundaija" pređe na BMW.

foto: Printscreen/Acas

Već u 2016. godini, kada je prijavio izmene Agenciji za borbu protiv korupcije, gradonačelnik Subotice je opet bio na direktorskom mestu, i to u istoj firmi Elektrovojvodina kao i 2012. godine, a za tu funkciju dobijao je 160.000 dinara. Ipak je postao "direktor društva". A, pošto je i dalje bio poslanik, Laban je odlučio da "stari BMW" zameni novim, i to iz 2014. godine. Ove izmene su prijavljene Agenciji 21. januara prošle godine.

foto: Printscreen/Acas

A onda je u junu prošle godine, i to 22. juna prijavio nove izmene. Postao je "direktor društva" u Elektrodistribuciji Beograd, za platu od 160.000 dinara.

A onda je prošle godine 23. juna postao gradonačelnik Subotice, i za ovu funkciju prima platu od 115.000 dinara. Verovali ili ne, iako prima manje od 1.000 evra mesečno, gradonačelnik Subotice gradi pravi mali raj u ovom gradu za sebe i svoju porodicu. Espreso je došao do fotografija na kojima se vidi da su radovi u toku, i da Laban renovira kuću, pravi bazen i ima teniski teren. Da li verujete da je sve ovo moguće od plate manje od 1.000 evra mesečno?

foto: Printscreen/Acas

Podsetimo, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban brutalno je pretio, vređao i psovao profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovinu. U petnaestominutnom audio snimku koji je prvi objavio "Espreso" usledilo je brutalno psihičko maltretiranje Vladimira Polovine od strane "čupača grkljana" Bogdana Labana, a onda i šamaranje od strane predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Bačka 1901" Spasoja Vujovića.

- Oko ću ti izvaditi, je*em li ti mater bezobraznu, kao pi*ku ću te namestiti, još jednom te čujem samleću te, kao mleveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan. Pi*ko jedna smrdljiva - samo su neke od vulgarnih i primitivnih pretnji koje je gradonačelnik Subotice uputio Polovini.

Poslušajte kako Bogdan Laban preti Vladimiru Polovini:

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.