GAĐANJE U SKUPŠTINI: Radikal bacio zastavu Kosova na naprednjaka! A PRITOM MU JE I PORUČIO NEŠTO!
Foto: Fonet

haotično!

GAĐANJE U SKUPŠTINI: Radikal bacio zastavu Kosova na naprednjaka! A PRITOM MU JE I PORUČIO NEŠTO!

Opozicija je tražila zakazivanje nove sednice na istu temu i da se na nju pozovu svi, koji su odlučivali o ulasku Srpske liste u vladu Ramuša

Objavljeno: 15:56h

Odbor Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju danas nije imao kvorum za rad, ali je, ipak, uz prisustvo poslanika opozicije održana sednica na kojoj je trebalo da se raspravlja o situaciji na Kosovu posle davanja podrške Srpske liste novoformiranoj vladi u Prištini.

Na sednici nisu bili poslanici vladajuće većine osim predsednika Odbora Milovana Drecuna iz Srpske napredne stranke, a nisu došli ni predstavnici Srpske liste, ni Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Poslanici opozicije zbog toga su negodovali navodeći da se na taj način obesmišljava rad Odbora i razmatranje teme od nacionalnog i vitalnog značaja i da je razlog za to što ne postoje argumenti ni odgovori na pitanje zbog čega se pristalo na koaliciju s ratnim zločincem Ramušom Haradinajem.

HAOS U SKUPŠTINI: Obradović uneo KAMEN S KOSOVA i recitovao Đuru Jakšića! Da li vas iznenađuje reakcija Maje Gojković?

Opozicija je tražila zakazivanje nove sednice na istu temu i da se na nju pozovu svi, koji su odlučivali o ulasku Srpske liste u vladu Ramuša.

Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović bacio je na Drecuna zastavu Kosova i rekao mu da je odnese direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću.

Drecun mu je zbog toga izrekao opomenu posle čega mu je Damjanović rekao da je licemer zbog podrške, koju daju vladi Haradinaja, a onda je "zaradio" još jednu opomenu.

- Vama će suditi srpski narod, vi vodite izdajničku politiku - rekao je Damjanović, a Drecun je tražio da se zastava baci.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.